ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ Νευροκινητικότητας μαζί!

 25ετής δραστηριοποίηση στον χώρο της προσθετικής και ορθωτικής επιστήμης

 Με τεχνική εμπειρία πάνω από 25 έτη στον χώρο της προσθετικής και ορθωτικής επιστήμης, κάθε μέρα έρχομαι σε μια νέα πρόκληση να φέρω εις πέρας το βέλτιστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα σε όποιον μας απευθύνεται. Η συμμετοχή μου σε πολυάριθμα σεμινάρια και η παρακολούθηση όλων των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας μου δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρω ό,τι πιο σύγχρονο υφίσταται στο χώρο της επιστήμης μας.

 Τηλεφωνικό Κέντρο 2410 555200

www.efthimioulab.gr

 

Exopulse Mollii Suit Τι είναι το Exopulse Suit;

Αυτή είναι η πρώτη ηλεκτρική στολή νευροτροποποίησης* για τη μείωση της σπαστικότητας, την ενεργοποίηση των μυών με αποτέλεσμα την ανακούφιση του χρόνιου πόνου σε ασθενείς με νευρολογικές παθήσεις που μπορεί να προκαλέσουν τέτοια συμπτώματα.

Το Exopulse Suit είναι μια προσωπική βοηθητική ιατρική συσκευή που χρησιμοποιείται για χαμηλής ενέργειας διαδερμική ηλεκτρική διέγερση για ολόκληρο το σώμα, μειώνοντας τα τυπικά συμπτώματα που σχετίζονται με νευρολογικές παθήσεις.

Το Exopulse Suit από την Ottobock αλλάζει θεμελιωδώς το πεδίο θεραπείας των νευρολογικών διαταραχών και σχετικών συμπτωμάτων. Πρώτον, βοηθά στη διαδικασία αποκατάστασης των ασθενών γιατί είναι πιο χαλαροί. Βελτιώνει επίσης την κινητικότητα, την ισορροπία, την κυκλοφορία του αίματος και μπορεί ακόμη και να ανακουφίσει τον πόνο.

Πώς λειτουργεί το Μollii Suit

Είναι μια τεχνολογία χωρίς φάρμακα, μη επεμβατική, που προσφέρει ανακούφιση μέσω της αμοιβαίας αναστολής.
Η νευροτροποποίηση είναι μια τεχνολογία που ενεργεί απευθείας στα νεύρα με το σκοπό να παράγει μια φυσική βιολογική απόκριση. Είναι η μεταβολή – ή διαμόρφωση – της δραστηριότητας των νεύρων με παροχή ηλεκτρικών παραγόντων απευθείας σε μια περιοχή στόχου.*

Ο κύριος στόχος

Ο κύριος στόχος του Μollii Suit είναι η επίτευξη μυϊκής χαλάρωσης (έως 48 ώρες), η διατήρηση ή η αύξηση του εύρους κίνησης και η ενεργοποίηση ή η επανεκπαίδευση των μυών.

Ενδείξεις και χρήση

Προβλεπόμενη χρήση

Χαλάρωση των σπαστικών μυών

(επίδραση έως 48 ώρες)

Διατήρηση ή αύξηση του εύρους κίνησης

Ενεργοποίηση και επανεκπαίδευση των μυών

Αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος

Ανακούφιση και διαχείριση χρόνιων πόνων

Το Exopulse Mollii Suit ενδύκνειται για χρήση

σε εσωτερικούς χώρους σε οικιακό ή κλινικό

περιβάλλον.

Aσθενείς με

  • Σκλήρυνση Κατά Πλάκας(MS)
  • Εγκεφαλική Παράλυση(CP)
  • Εγκεφαλικό
  • Κάκωση Νωτιαίου Μυελού

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ