Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο 2024 «SEMPREVIVA» από τις εκδόσεις Πρεβέντη

Οι εκδόσεις Πρεβέντη, ο πρώτος εκδοτικός οίκος στην Ελλάδα με 100% ισότιμη πρόσβαση στο βιβλίο, κυκλοφόρησε το νέο Ημερολόγιο 2024 με τίτλο «SEMPREVIVA». Το Ημερολόγιο τυπώθηκε σε δύο μορφές, τόσο για βλέποντες όσο και για μη βλέποντες μέσω του συστήματος braille και μπορείτε να τα βρείτε στο eshop της επίσημης ιστοσελίδας του εκδοτικού οίκου «www.preventibooks.gr», καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα.

Το Ημερολόγιο «SEMPREVIVA» παρουσιάζει την Ελλάδα μας, αναδεικνύοντας τα μοναδικά στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Το μεγαλείο της ζωής σε κάθε σελίδα, τα μνημεία της ιστορίας της, τη δύναμη του φωτός και του πνεύματος που αποπνέει το μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Εμπεριέχει 12 έργα τέχνης, από την εικαστικό & Art Therapist, Έλενα Τονικίδη. Όσον αφορά τον τίτλο του βιβλίου, το SEMPREVIVA συμβολίζει την αιώνια αγάπη και συνδέεται με τον μύθο του Πάρη και της ωραίας Ελένης. Το κίτρινο λουλούδι, το οποίο βρίσκεται στο νησί των Κυθήρων, πήρε το όνομά του από την ιταλική λέξη «sempre» που σημαίνει «πάντα» και τη μετοχή του ρήματος «vivere» που σημαίνει «ζω», δηλαδή «ζωντανό για πάντα». Στόχος και επιθυμία του εκδοτικού οίκου είναι να μείνει για πάντα «ζωντανή για πάντα» η αγάπη του κόσμου για τα βιβλία.

 

Συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία:

Πολιτεία [σ’ όλη την Ελλάδα]

Άνεμος [Λάρισα]

Καλουτάς [Κυκλάδες, Σύρος]

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2416008559 ή στο 6981539506

 

Με αγάπη και δημιουργικό πνεύμα, η ομάδα του εκδοτικού οίκου σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και τους αγαπημένους σας! Σ’ αυτήν την περίοδο μαγείας, ευχόμαστε να σας περιβάλλει η αγάπη, η θετική ενέργεια και η χαρά.

Ευχόμαστε και αυτή τη χρονιά να είναι γεμάτη έμπνευση και ταξίδια σε κόσμους φαντασίας μέσα από τις σελίδες του κάθε σας βιβλίου!

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ