«Κυρία γραμματέας» και επίσημα!

…Και ναι, επαληθεύτηκε τελικά αυτό που ψιθυριζόταν από χθες και πριν λίγες ώρες το FORMedia ανέφερε ως δεδομένο, το οποίο τυπικώς έπρεπε να «κλειδώσει» κατά  την σχετική  διαδικασία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη είναι η νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, με  πρόταση του νέου Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και ομόφωνη αποδοχή της υποψηφιότητας της από τα μέλη του σώματος.

Θέση επιτελική, δύσκολη και απαιτητική στο πλαίσιο αναδιάταξης των εσωκομματικών δυνάμεων που θα επιχειρήσει ο Ν. Ανδρουλάκης ξεκινώντας από το στενό επιτελείο συνεργατών του και βεβαίως, την Κοινοβουλευτική ομάδα.  Εμπιστοσύνη στην Λίτσα, που τον στήριξε από την αρχή, αλλά και συνέχεια εμπιστοσύνης στις γυναίκες, σε έναν κόμμα που μέχρι πρότινος είχε πρόεδρο γυναίκα, την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.

Έχει πολλή δουλειά μπροστά της η νέα γραμματέα της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ αλλά η Λίτσα είναι γνωστό ότι δεν την φοβάται την δουλειά αντίθετα όσο πιο πολύ δουλεύει τόσο πιο παραγωγική γίνεται, οπότε…Οπότε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!

Μ.Η.Α

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ