«Δεν μπορείτε να περάσετε, κύριε!» – Μάχη για το… αυτονόητο στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

Μάχη για το… αυτονόητο -που δεν έχει τέλος- δίνουν τα μέλη της Ομάδας Επίβλεψης για την αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες για τη μεταφορά των εδωλίων με ασφάλεια.

Όπως προβλέπεται από τους σχετικούς κανονισμούς ασφαλείας, απαγορεύτηκε η διέλευση από το συγκεκριμένο τμήμα της οδού Βενιζέλου -ανάμεσα στις οδούς Παπαναστασίου και Απόλλωνος- μέχρι να τελειώσει το ξεφόρτωμα των τεράστιων μαρμάρινων όγκων, που γίνεται με ειδικό γερανοφόρο όχημα.

Ωστόσο, κανείς από τους διερχόμενους, πεζούς και εποχούμενους δεν δίνει σημασία ούτε στην κορδέλα ασφαλείας, ούτε στις παροτρύνσεις και επισημάνσεις των μελών της Ομάδας -όλοι θέλουν να περάσουν από εκείνο ακριβώς το σημείο, για να μην κάνουν το γύρο, εκατό μέτρα πιο κάτω.

Στη μάχη του… αυτονόητου και ο επικεφαλής της Ομάδας, αρχιτέκτοντας και προϊστάμενος του Τμήματος Αρχαιολογικών Έργων και Μελετών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, Δημήτρης Καραγκούνης – ο άνθρωπος που, μαζί με την Ομάδα του, δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα για να λάμψει το Α’ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, παρά τις επισημάνσεις του κ.Καραγκούνη, ο οδηγός του δικύκλου επιμένει να περάσει!!!

Μ.Μ.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτό:

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ