Επίσημο: Παραμένει στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι – «Το πρότζεκτ δεν ολοκληρώθηκε ακόμα» (pics)

Επίσημο: Παραμένει στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι - «Το πρότζεκτ δεν ολοκληρώθηκε ακόμα» (pics)

Η παραμονή του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκε επισήμως το μεσημέρι της Πέμπτης δια στόματος του επικεφαλής των «Μπλαουγκράνα».

Ο Ζοάν Λαπόρτα ανακοίνωσε το γεγονός σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, με τον προπονητή των Καταλανών να τονίζει από την πλευρά του πως «το πρότζεκτ δεν έχει ολοκληρωθεί».

Ο 44χρονος προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

«Γνωρίζουμε ότι έκανε κάποιες δηλώσεις στη μέση της σεζόν, αλλά σήμερα έχουμε τα καλά νέα ότι μένει και μου μετέφερε τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη που έχει στο έργο», είπε χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

«Η φιλοδοξία είναι να συνεχίσει να κερδίζει και να είναι πιο ανταγωνιστικός. Οι αλλαγές θα γίνουν για να βελτιωθεί η ομάδα. Από χθες που έγινε η συνάντηση συμφωνήσαμε ότι είναι καλά νέα. Η σταθερότητα είναι το κύριο συστατικό για να πετύχει το πρότζεκτ. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία σε αυτό», συνέχισε ο κορυφαίος παράγοντας της Μπαρτσελόνα.

«Είναι υπέροχα νέα ότι συνεχίζει ο Τσάβι. Η ομάδα που έχουμε η οποία συμπεριλαμβάνει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, χρειάζεται αυτή την σταθερότητα. Ο Τσάβι είναι σημείο αναφοράς για τους νέους. Στο διοικητικό συμβούλιο στήριξαν ομόφωνα αυτή την απόφαση. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου, της αθλητικής επιτροπής και των οπαδών της Μπαρτσελόνα».

Και ο Λαπόρτα συμπλήρωσε: «Διατηρούμε τη σταθερότητα ενός σχεδίου που πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι η καλύτερη απόφαση και δίνει σταθερότητα στην Μπαρτσελόνα και σε αυτό το πρότζεκτ αξίζει α έχουμε την ποιότητα και τη γνώση του Τσάβι».



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ