Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 5-1: Πεντάρα με… εξωγήινο Χάαλαντ και φουλ για πρωτάθλημα

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 5-1: Πεντάρα με… εξωγήινο Χάαλαντ και φουλ για πρωτάθλημα

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πήρε ξανά το… όπλο του και είναι τρομακτικός! Ο Νορβηγός στράικερ πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στη Γουλβς στο «Έτιχαντ» και οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη με 5-1, για την 36 αγωνιστική της Premier League.

Έτσι οι «πολίτες» μείωσαν τη διαφορά τους από την πρώτη Άρσεναλ στους δύο πόντους, έχοντας ματς λιγότερο και μαζί την… τύχη στα χέρια τους, για να είναι εκείνοι που στο τέλος θα σηκώσουν στον ουρανό του Μάντσεστερ το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το… πάρτι του Χάαλαντ ξεκίνησε από το πρώτο ημίχρονο όπου ολοκλήρωσε το χατ-τρικ. Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 12′, για να διπλασιάσει τα τέρματα της Σίτι, αλλά και τα δικά του στο 35′ και να κλείσει το ημίχρονο με 3-0 χάρη στο γκολ του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο δεύτερο μέρος η Γουλβς κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Χι-Τσαν Χουάνγκ στο 53′, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Νορβηγός… κίλερ έκανε «καρέ» για το 4-1. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα είχαν ακόμα ένα γκολ στο ματς, με τον Χούλιαν Άλβαρεζ να παίρνει την σκυτάλη από τον Χάαλαντ (τον οποίο αντικατέστησε) και να κάνει το τελικό 5-1 στο 85′.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι, Ακέ(65’ Στόουνς), Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβασιτς, Ντε Μπρόινε(79’ Γκρίλις), Φόντεν(79’ Ντοκού), Σίλβα(79’ Νούνιες), Χάαλαντ(82’ Άλβαρες)

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέδο, Τότι, Κίλμαν, Μπουένο( 71’ Σ. Μπουένο), Τραορέ, Γκόμες, Λεμινά, Αιτ-Νουρί, Χουάνγκ(87’ Τσιρέβα), Κούνια(76’ Σαράμπια)

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ