Τραγική κατάληξη στο θρίλερ εξαφάνισης μοντέλου – Τι συνέβη πραγματικά στην Kaikan Kaennakam;

Τραγική κατάληξη στο θρίλερ εξαφάνισης μοντέλου – Τι συνέβη πραγματικά στην Kaikan Kaennakam;

Έναν χρόνο μετά την εφαφάνιση του 31χρονου μοντέλου στο Μπαχρέιν, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ταυτοποίηση της Kaikan Kaennakam από ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο πόδι.

Η σορός του μοντέλου παρέμενε στα αζήτητα στο νεκροτομείο τον τελευταίο χρόνο αφού οι αρχές δεν είχαν καταφέρει να την ταυτοποιήσουν.

Το μοντέλο από την Ταϊλάνδη είχε εξαφανιστεί πριν από έναν χρόνο στο Μπαχρέιν. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση της σορού από ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο πόδι της.

Η Kaikan είχε μετακομίσει στο Μπαχρέιν για να εργαστεί σε ένα εστιατόριο αφού δεν πήγαινε καλά η καριέρα της στο μόντελινγκ και χρειαζόταν να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της στην πατρίδα της.

Αναρτούσε συχνά εικόνες και βίντεο από τη νέα της ζωή στο διαδίκτυο και μοιραζόταν τις εμπειρίες της με την οικογένειά της και τους φίλους της.

Μέχρι που σταμάτησε μυστηριωδώς να δημοσιεύει οτιδήποτε τον Απρίλιο του 2023, προκαλώντας ανησυχία στην οικογένειά της στην Ταϊλάνδη.

Η οικογένειά της πέρασε μήνες προσπαθώντας να τη βρει και μάλιστα επικοινώνησε με την πρεσβεία της Ταϊλάνδης για να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Προσέγγισαν όλους όσους μπορούσαν να σκεφτούν και ζούσαν στο Μπαχρέιν και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την κοινότητα της Ταϊλάνδης που ζει στη Μέσα Ανατολή για να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Η πρεσβεία ενημέρωσε την οικογένεια της Kaikan στις 18 Απριλίου πως είχαν βρει το πτώμα μιας γυναίκας στο νεκροτομείο που παρέμενε στα αζήτητα.

Συνδέθηκε τελικά με το 31χρονο μοντέλο από ένα τατουάζ που έφερε στο πόδι της.

Αμφισβητούν την αιτία θανάτου

Ο θάνατός της προκλήθηκε από οξεία πνευμονική και καρδιακή ανεπάρκεια λόγω δηλητηρίασης από αλκοόλ σύμφωνα με τη νεκροψία.

Η σορός της Kaikan παραμένει ακόμα στο Μπαχρέιν καθώς η οικογένειά της προσπαθεί να επαναπατριστεί.

Η οικογένειά της δημοσίευσε συγκινητικά αφιερώματα στο διαδίκτυο αφού ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατό της.

«Η αδερφή μου είχε αρχίσει να εργάζεται στο Μπαχρέιν πριν από περίπου δύο ή τρία χρόνια και βρήκε έναν Άραβα φίλο εκεί. Ωστόσο, δεν είχαμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί της από τον περασμένο Απρίλιο. Η οικογένειά μας επικοινώνησε με την πρεσβεία της Ταϊλάνδης στο Μπαχρέιν και έμαθε στις 18 Απριλίου πως είχε πεθάνει» σημείωσε η αδερφή της Suthida Ngernthaworn.

Η αδερφή της έχει ωστόσο υποψίες για τον θάνατό της καθώς υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες της σορού της αποτύπωναν σημάδια από μελανιές.

«Η πρεσβεία στο Μπαχρέιν κατέγραψε τη μέθη ως αιτία θανάτου, αλλά οι φωτογραφίες του σώματός της είχαν μελανιές» υπογραμμίζει.

«Δεν μπορέσαμε να επαναπατρίσουμε τη σορό της γιατί είναι ακριβή διαδικασία. Η μητέρα μου θέλει επίσης να ανοίξει ξανά η υπόθεση και να γίνει ξανά νεκροψία» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ