Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Η κόρη τους, Ντεμίλια έγινα 18 ετών

Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Η κόρη τους, Ντεμίλια έγινα 18 ετών

Η μεγαλύτερη κόρη της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη, Ντεμίλια την Μ.Παρασκευή 3 Μαΐου συμπλήρωσε το 18ο έτος ζωής.

Η Ντεμίλια Καμπουρίδη είναι η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη και όπως η φωτογράφος αποκάλυψε μέσα από την τελευταία της ανάρτηση, σε λίγο καιρό πρόκειται να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές. Μάλιστα, η Μαρίνα Βερνίκου θέλοντας να ευχηθεί στην κόρη της χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της, έφτιαξε ένα πολύ όμορφο βίντεο με διάφορες στιγμές τους, το οποίο συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Κι έτσι ξαφνικά έγινες 18.. πριν καν το καταλάβω.. χωρίς καμία προειδοποίηση .. και σαν μην έφτανε αυτό θα φύγεις και στο εξωτερικό. Και θα σε πάω εγώ και θα πρέπει να κάνω και την χαρούμενη.. κι όμως μες στη λύπη μου θα είμαι και χαρούμενη και περήφανη. Θα σε περιμένω να γυρίσεις Ντεμ και θα είμαστε για πάντα μαζί. Όπως είμαι κ εγώ με τους γονείς μου. Να μας ζήσεις ζωή μου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και τυχερή.  Σε λατρεύω» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρίνα Βερνίκου.

Ενώ και ο Μίλτος Καμπουρίδης δημοσίευσε δυο φωτογραφίες για τα γενέθλια της κόρης τους προκειμένου να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

 



Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ