Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό...

Έτσι συμβαίνει στα σπορ. Πολλώ δε μάλλον στο υψηλότερο επίπεδο. Περίμεναν φέτος όλοι ότι θα δούμε χρονιά των Μπακς στο ΝΒΑ από τη στιγμή που τα «Ελάφια» έβαλαν πλάι στον Γιάννη κοτζάμ Ντέμιαν Λίλαρντ. Το Μιλγουόκι όμως όχι μόνο απογοήτευσε αλλά αποκλείστηκε από τον πρώτο και όλας γύρο των playoffs της Ανατολής.

Η 120-98 ήττα από τους Πέισερς έγραψε το τελικό 2-4 και το τέλος της χρονιάς για τον Γιάννη που δεν έπαιξε σε κανένα από τα παιχνίδια της σειράς λόγω τραυματισμού. Γενικώς έχει να αγωνιστεί από τις 10 Απρίλη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι σύντομα έτοιμος. Και ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τον αποκλεισμό των Μπακς; Ο Γιάννης φαίνεται πως θα ξαναπαίξει μπάσκετ με το εθνόσημο. Στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Η αποθεραπεία και το Προολυμπιακό

Ο 29χρονος σούπερ σταρ μπορεί να ακολουθήσει χωρίς πίεση την αποθεραπεία του και όπως όλα δείχνουν να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στην προσπάθειά της να πάρει το εισιτήριο για το Παρίσι. Η προετοιμασία των διεθνών αναμένεται να αρχίσει σε περίπου ενάμιση μήνα, τη στιγμή που το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων του προολυμπιακού τουρνουά τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο.

Οι δύο πρώτες ομάδες συνεχίζουν στα ημιτελικά, όπου η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σλοβενίας, Κροατίας ή Νέας Ζηλανδίας. Η ομάδα που θα επικρατήσει στον τελικό θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν η Εθνική προκριθεί θα βρει απέναντί της την Αυστραλία, τον Καναδά και την ομάδα που θα κερδίσει στο προολυμπιακό στη Βαλένθια (δηλαδή μία από Λίβανο, Ανγκόλα, Ισπανία, Φινλανδία, Πολωνία και Μπαχάμες).

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Νάπολι για…