ΠΑΕ ΑΕΛ: Βράβευση στην αθλήτρια Σταματία Σταμπουλή καθώς και σε ασθενείς του ΚΑΑ ANIMUS και ΑΜΕΑ λοιπών κοινωνικών κέντρων

Tιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η ΠΑΕ ΑΕΛ στον αγώνα ΑΕΛ – Νίκη Βόλου χθες 3/12 και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποίησε απονομή βράβευσης στην αθλήτρια Σταματία Σταμπουλή, μαχήτρια της ζωής – αθλήτρια του στίβου (ακόντιο, σφαίρα) με διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα κι ευρωπαϊκά meetings, καθώς και σε ασθενείς του ΚΑΑ ANIMUS, παιδιά του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Λάρισας και φίλους ΑΜΕΑ “Πόση αγάπη” στο AEL FC ARENA.

Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος την ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης ενώ τη Νίκη Βόλου εκπροσώπησε ο βοηθός προπονητή και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και της Εθνικής μας ομάδας που κατέκτησε το EURO2004 κ. Στέλιος Βενετίδης.

Aντίστοιχα συγκινητική ήταν η είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με πολλά παιδιά του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας, αντί για μικρά παιδάκια να συνοδεύουν ως είθισται, αμαξίδια με ΑΜΕΑ και την παρέα φίλων ΑΜΕΑ “Πόση αγάπη”. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά όλες και όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά της να βρεθούν στο γήπεδο τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Φωτογραφίες Κώστα Τσομάκου

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ