Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Τίλεμανς και Μαρτίνες ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Η Άστον Βίλα καλείται να αφήσει πίσω της τον πρώτο ημιτελικό και την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-2 στην έδρα της και να κοιτάξει τα δύο επόμενα παιχνίδια που θα είναι κατά σειρά με την Μπράιτον και τους Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη.

Ο Ουνάι Έμερι σε δηλώσεις του ενημέρωσε για την κατάσταση των τραυματιών και για το ενδεχόμενοι αμφότεροι να προλάβουν τα ματς που έρχονται στη συνέχεια.

Τίλεμανς και Μαρτίνες έχασαν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων λόγω τραυματισμού.

Τι είπε ο Έμερι για τους δύο ποδοσφαιριστές

«Αύριο είναι η μέρα κλειδί. Εάν δεν νιώσει καμία περαιτέρω ενόχληση, χωρίς να πάρουμε κάποιο ρίσκο, τότε θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Μπράιτον», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Όσον αφορά τον Βέλγο χαφ, η κατάσταση του επανεκτιμάται συνεχώς. Το πιθανότερο είναι ο Τίλεμανς να μην προλάβει το παιχνίδι με τους «γλάρους», χωρίς αυτό ωστόσο να σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τη ρεβάνς του Φαλήρου.

«Θα έχουμε μια ακόμη προπόνηση. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά εκείνους που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό και εκείνους που απουσιάζουν. Μέχρι και την τελευταία προπόνηση πριν από την Μπράιτον είναι αδύνατον να γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα», τόνισε κλείνοντας ο Έμερι.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι

LIVE: Φιορεντίνα – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Νάπολι για…