Ορατό το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία…

Ενώ η αντεπίθεση των Ουκρανών απέτυχε και βάλτωσε… τα συμπεράσματα είναι πλέον ορατά σε όλους…

Η Ρωσία τα έβαλε με όλη την Δύση και κέρδισε, συνέτριψε όλα τους τα οπλικά συστήματα και συνέτριψε τις 9 από τις 12 Ουκρανικές ταξιαρχίες. Μάλιστα σε μια κίνηση υπεροχής η Ρωσία ξεκινάει ξανά πυρηνικές δοκιμές ενώ ο Putin ο ρώσος Πρόεδρος τόνισε με νόημα…εάν μας επιτεθούν κανείς δεν θα μείνει ζωντανός για να δει την επόμενη ημέρα…

Του Julek

Η Δύση διαχειρίζεται την ήττα της, η Δύση ηττήθηκε και όπως αναλύει ο Doug Bandow σύμβουλος του αμερικανού Προέδρου Reagan, οι ΗΠΑ και η Δύση έκαναν 6 λάθη στις σχέσεις τους με την Ρωσία…
Την ίδια στιγμή οι Ουκρανοί αναζητούν πιστοποιητικά θανάτου, ναι κυκλοφορούν τέτοια έναντι αμοιβής ώστε να δηλωθούν νεκροί και να αποφύγουν την στράτευση… αυτή είναι η νέα Ουκρανική πραγματικότητα…
Εν τω μεταξύ η Ρωσία βελτιστοποιεί τις μονάδες ηλεκτρονικού πολέμου ώστε να αντιμετωπίσει τα F-16… για τους ρώσους τα F-16 θα πετάξουν στον Ουκρανικό ουρανό και μετά θα εξαφανιστούν…

Οι Ουκρανοί επιχείρησαν να επιτεθούν με δύο πλοία drone στην πόλη της Σεβαστούπολης της Κριμαίας, όπου βρίσκονται πλέον ελάχιστα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Και τα δύο ουκρανικά drones καταστράφηκαν.
Εν τω μεταξύ η Ρωσία συνεχίζει να καταστρέφει κρίσιμες υποδομές στο Kharkiv πόλη – στόχος για τους ρώσους…

Η Ρωσία θα αποχωρήσει από τη συνθήκη απαγόρευσης των πυρηνικών δοκιμών

Στην επόμενη συνεδρίαση, το Συμβούλιο της Κρατικής Δούμας θα συζητήσει το θέμα της ανάκλησης της επικύρωσης της Συνθήκης για την Ολοκληρωμένη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Vyacheslav Volodin.
Υπενθύμισε ότι αυτό το σημαντικό ζήτημα, που αφορά την ασφάλεια της Ρωσίας και των πολιτών της, τέθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας σε συνάντηση της λέσχης συζήτησης Valdai από τον Πρόεδρο Putin.
«Η κατάσταση στον κόσμο έχει αλλάξει.

Η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες ξεκίνησαν έναν πόλεμο εναντίον της χώρας μας.
Οι σημερινές προκλήσεις απαιτούν νέες λύσεις», τόνισε ο Vyacheslav Volodin.
Σημείωσε ότι, σύμφωνα με τον Putin, η Ρωσία είχε δοκιμάσει επιτυχώς τον Burevestnik, έναν πύραυλο κρουζ παγκόσμιας εμβέλειας με πυρηνικό σύστημα πρόωσης και είχε ολοκληρώσει τις εργασίες στον Sarmat, έναν βαρέων βαρών πύραυλο.

«Στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κρατικής Δούμας, θα συζητήσουμε οπωσδήποτε το θέμα της ανάκλησης της επικύρωσης της Συνθήκης για την Ολοκληρωμένη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών. Αυτό αντιστοιχεί στα εθνικά συμφέροντα του κράτους μας.
Και θα είναι μια απάντηση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία δεν έχει ακόμη επικυρώσει τη συνθήκη». Η Συνθήκη για την Ολοκληρωμένη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών υπογράφηκε το 1996 και η Ρωσία την επικύρωσε το 2000.
Ωστόσο, ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας , δεν το έχουν κάνει ακόμη.

Ταυτόχρονα, τα κράτη που διαθέτουν πυρηνικά όπλα έχουν δεσμευτεί εθελοντικά να μην διεξάγουν πυρηνικές δοκιμές .

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ