Τα πρώτα περιστατικά του 2023 για Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική στα Τρίκαλα

Στο καθήκον βρήκε η αλλαγή του χρόνου το προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στα Τρίκαλα, για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr από τα πρώτα λοιπόν λεπτά του νέου έτους έγινε το «ποδαρικό» των συμβάντων που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, με τα πρώτα περιστατικά του 2023, ευτυχώς να μην είναι σοβαρά.

Επικίνδυνη οδήγηση

Κυριολεκτικά στο καθήκον βρήκε το 2023 το προσωπικό της Αστυνομίας καθώς, 22 λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου το Κέντρο Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας δέχτηκαν σήμα για επικίνδυνη οδήγηση από ένα ΙΧΕ επί της Καρδίτσης. Στο σημείο άμεσα έσπευσε περιπολικό, ωστόσο το όχημα δεν εντοπίστηκε.

Με μέθη στα επείγοντα του ΓΝΤ

Στις 4.22 το πρωί το ΕΚΑΒ κλήθηκε για το πρώτο συμβάν στα Τρίκαλα.

Αφορούσε ένα άτομο που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, με τους διασώστες να καλούνται να το μεταφέρουν από ένα σπίτι στον οικισμό Καλαμάκι στα επείγοντα του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Εγκλωβισμός σε ασανσέρ

Ήσυχες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι πρώτες ώρες του 2023 για το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, αφού το Κέντρο δέχτηκε την πρώτη κλήση στις 6.35 το πρωί.

Οι Πυροσβέστες κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν ένα άτομο από ασανσέρ σε πολυκατοικίας επί της οδού Μεραρχίας. Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, ωστόσο το συμβάν έληξε χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση τους.

Με την ανταπόκριση σε αυτά τα περιστατικά, τα Σώματα Ασφαλείας και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι βρίσκονται επί ποδός, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα το καθήκον τους απέναντι στους πολίτες, ανεξαρτήτως χρονικής στιγμής και συνθηκών.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ