Χρ. Κέλλας για τον Μώρις Μαγρίζο: «Η Λάρισα αποχαιρετά μια σημαντική προσωπικότητα»

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του, για την απώλεια του πρ. Προέδρου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας και Αντιπροέδρου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Μώρις Μαγρίζου, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα αποχαιρετώ με θλίψη έναν αγαπημένο φίλο και καλό γείτονα, έναν άξιο οικογενειάρχη, έναν δυναμικό επιχειρηματία, μια σημαντική προσωπικότητα.

Ο Μώρις Μαγρίζος υπήρξε εξέχον μέλος της λαρισαϊκής  κοινωνίας, διακρίθηκε για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και στο επιχειρείν, μα πάνω απ όλα, ως ισχυρή προσωπικότητα, άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του ως πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας.

Εργάστηκε με μεθοδικότητα και όραμα, για να κρατήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη, καταστώντας τους συμπολίτες μας συμμέτοχους σε κάθε δράση της Ισραηλιτικής Κοινότητας, για την ανάδειξη της αλήθειας του Ολοκαυτώματος των Εβραίων Μαρτύρων.

Σίγουρα θα λείψει από όλους μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ρόζα, τα παιδιά του Τζουλιάννα και Θανάση, Νίνο και Σαρίτα, όλους τους οικείους του και την Ισραηλιτική Κοινότητα.

Αιωνία του η μνήμη».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ