Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βιλα

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βιλα

Ο Ολυμπιακός μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να επιβεβαιώνει τις προβλέψεις και να παρατάσσει την ενδεκάδα που θεωρεί ότι είχε την καλύτερη απόδοση στο πιο δύσκολο περιβάλλον που έχει αντιμετωπίσει η ολυμπιακός τη φετινή χρονιά. Την ομάδα, για την ακρίβεια, που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Μία ομάδα που είχε ως βασικό πυλώνα ανασταλτικό Βιθέντε Ιμπόρα. Τον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή του ολυμπιακού σε επίπεδο ευρωπαϊκών αγώνων.

Τον παίκτη που έχει συνδυάσει το όνομά του και με τους τέσσερις τίτλους Europa League που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Ουνάι Έμερι. Και θέλει να βοηθήσει τους Πειραιώτες να κάνουν μια ιστορική υπέρβαση.

Ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε να θωρακίσει τη μεσαία του γραμμή. Με σκοπό να ανακόψει την επιθετική ορμή της ομάδας του Έμερι και να μπλοκάρει το μεγάλο της όπλο που είναι πάντα το δυναμικό ξεκίνημα. Έτσι μπροστά από τον Ιμπόρα θα πάρουν θέση κ Σαντιάγκο Έσε με τον Τσικίνιο.

Κάτω από τα δοκάρια, ο Βάσκος τεχνικός έχει αποφασίσει ότι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πάει τον Ολυμπιακό μέχρι τέλους. Μάλιστα ο Κρητικός τερματοφύλακας θα έχει μπροστά του τη βασική τετράδα των Πειραιωτών. Με τον Ροντινέι και τον Ορτέγκα στα δύο άκρα και τους Ρέτσο, Κάρμο στο κέντρο της άμυνας.

Όσο για την επίθεση; Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι δεν αλλάζει εύκολα την τριάδα που έφτασε τον Ολυμπιακό μέχρι τους τέσσερις του Conference League. Έτσι, ο Κώστας Φορτούνης και ο Ντάνιελ Ποντένσε θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα προσπαθήσουν να τροφοδοτήσουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ