Δύο beauty editors δοκίμασαν και προτείνουν δύο αποτελεσματικά ολοκληρωμένα πρωτόκολλα ομορφιάς

Δύο beauty editors δοκίμασαν και προτείνουν δύο αποτελεσματικά ολοκληρωμένα πρωτόκολλα ομορφιάς

Είναι κοινό μυστικό πως οι beauty editors αγαπούν τα brands που βρίσκονται στα φαρμακεία. Είναι επίσης κοινό μυστικό πως για ό,τι δοκιμάζουμε, μας αρέσει και πιστεύουμε ότι είναι αποτελεσματικό μπορούμε να μιλάμε με τις ώρες.

Αυτή τη φορά μιλάμε για δύο μοναδικά πρωτόκολλα ομορφιάς από τη Vichy που αντιμετωπίζουν δύο διαφορετικά αλλά πολύ συνηθισμένα σημάδια γήρανσης: τις κηλίδες και τις ρυτίδες. Η Vichy, δημιουργεί αποτελεσματικές δερματολογικές συνθέσεις, υψηλής ανοχής και ασφάλειας, για την ενδυνάμωση γυναικών και ανδρών, σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece (@marieclairegreece)

Τι είναι όμως αυτό που προκαλεί τα σημάδια γήρανσης;

Σύμφωνα με νέα δεδομένα της επιστημονικής κοινότητας, το Εκθεσίωμα αποτελεί τον κύριο παράγοντα για τη γήρανση του δέρματος και όχι τα γονίδια, όπως θεωρούσαμε μέχρι σήμερα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, αλληλεπιδράμε με διάφορους εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες, που επηρεάζουν τη φυσιολογική κατάσταση του οργανισμού μας. Ο πιο σημαντικός από αυτούς τους παράγοντες είναι το εξωτερικό περιβάλλον και η έκθεση μας σε αυτό.

Tο 2005 αυτή η αδιάκοπη έκθεσή μας πήρε το όνομα Εκθεσίωμα, μια λέξη, που προέρχεται από την «Έκθεση» και το «Γονιδίωμα». Εφευρέτης του όρου είναι ο Dr. Christopher Wild, επιδημιολόγος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Οι βασικοί παράγοντες στους οποίους εκτιθέμεθα και αφήνουν το αποτύπωμα τους στην επιδερμίδα μας είναι ο ήλιος, η αστική ρύπανση, ο καπνός του τσιγάρου, το στρες, η αϋπνία, η ζέστη.

Χάρη στην εξειδίκευσή της στην επιστήμη του Εκθεσιώματος, η Vichy δημιουργεί πρωτόκολλα αντιγήρανσης που μπορούν να δώσουν λύσεις σε όλους.

Κηλίδες

Η μελανογένεση είναι η βιολογική διαδικασία, μέσω της οποίας η μελανίνη (η χρωστική που δίνει στο δέρμα και τα μαλλιά το χρώμα τους) συντίθεται και κατανέμεται στην επιδερμίδα. Η μελανογένεση είναι γενετικά προγραμματισμένη, αλλά μπορεί επίσης να επιταχυνθεί από τους παράγοντες του εκθεσιώματος. Η UV ακτινοβολία επιδεινώνει την εμφάνιση υπερμελάγχρωσης, (πανάδες, μέλασμα, μεταφλεγμονώδη μελάγχρωση).

Το πρωτόκολλο της Vichy για τις κηλίδες ξεκινάει με τον πολύ αγαπημένο μας ορό Liftactiv Specialist B3 Serum. Πρόκειται για μια σύνθεση με πολύ λεπτόρρευστη υφή που περιέχει νιασιναμίδη που διορθώνει τις κηλίδες, AHA που απολεπίζουν, βιταμίνη C που εξισορροπεί τον τόνο και πεπτίδια που μειώνουν τις ρυτίδες. Χάρη στην εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεσή του δρα στις διαφορετικές στιβάδες της επιδερμίδας, για να αντιμετωπίσει το σχηματισμό κηλίδων στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Στην συνέχεια το πρωτόκολλο περιλαμβάνει για το πρωί την κρέμα προσώπου Liftactiv Specialist B3 για κηλίδες με SPF50 που είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κατά των κηλίδων, ενώ διαθέτει επίσης SPF 50 για πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος. Την αγαπάμε ιδιαίτερα και για τη μοναδικά απολαυστική της υφή.

Για τη νύχτα, η Vichy παρουσιάζει τη νέα κρέμα Liftactiv B3 Tone Correcting Night Cream. Για πρώτη φορά συνδυάζονται η ρετινόλη με τη νιασιναμίδη σε μία σύνθεση. Δύο ισχυρά δερματολογικά δραστικά συστατικά για την καταπολέμηση των κηλίδων, τώρα σε μια κρέμα νύχτας που χαρίζει επιδερμίδα πιο φωτεινή και πιο λαμπερή από το επόμενο κιόλας πρωί.

Ρυτίδες

To εκθεσίωμα εκτός από τις κηλίδες είναι υπεύθυνο και για τις ρυτίδες. Η UV ακτινοβολία μειώνει την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνει την αποδόμησή του, το κάπνισμα αυξάνει την παραγωγή ΜΜΡ1, του ενζύμου που αποδομεί το κολλαγόνο ενώ μετά την ηλικία των 25, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται κατά 1% έως 2% κάθε χρόνο. Με την πάροδο του χρόνου, η ποιότητα και η ποσότητα κολλαγόνου στο δέρμα μειώνεται κατά 75%.

Σύμφωνα με νέα έρευνα των εργαστηρίων της Vichy, δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος κολλαγόνου στην επιδερμίδα, αλλά πολλοί. Και 5 τύποι κολλαγόνου είναι το κλειδί για νεανική επιδερμίδα.

Το πρωτόκολλο της Vichy για την αντιμετώπιση των ρυτίδων περιλαμβάνει τρεις μοναδικές συνθέσεις που χαρίζουν θεαματικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα.

Η πρωινή ρουτίνα ξεκινάει με την κρέμα ματιών Liftactiv Collagen Specialist Eye Care. Η ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι η πρώτη περιοχή όπου γίνονται ορατές οι συνέπειες της απώλειας κολλαγόνου. Η νέα κρέμα είναι εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό Σύμπλοκο Προ-κολλαγόνου [Πεπτίδια + Pro-Xylane + Βιταμίνη CG] που δρα στο περίγραμμα των ματιών για ολοκληρωμένη διόρθωση 360°. Βελτιώνει τα 5 σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών, τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους και τη χαλάρωση των βλεφάρων.

H πρωινή ρουτίνα ολοκληρώνεται με την Liftactiv Collagen Specialist, μια αντιγηραντική κρέμα ημέρας με ισχυρά δερματολογικά συστατικά φυσικής προέλευσης όπως πεπτίδια προ-κολλαγόνου και Βιταμίνη Cg που ενισχύουν τους 5 βασικούς τύπους κολλαγόνου της επιδερμίδας. Η δυνατή αυτή σύνθεση ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου +200% και ενδυναμώνει την επιδερμίδα σας διορθώνοντας προοδευτικά και αποτελεσματικά τα 5 βασικά βιολογικά σημάδια γήρανσης που προκαλούνται από την απώλεια κολλαγόνου στο δέρμα: την ελαστικότητα, την σφριγηλότητα, την επαναφορά όγκου, τις ρυτίδες και τη χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου. Ξεχωρίζει και για την άνετη υφή με τελείωμα πούδρας.

Για τη νύχτα, η Liftactiv Collagen Specialist Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας διορθώνει τις βλάβες που συσσωρεύονται καθημερινά στην επιδερμίδα από την επίδραση των εξωτερικών επιθετικών παραγόντων. Εμπλουτισμένη με αντιγηραντικά Πεπτίδια Κολλαγόνου για σύσφιγξη, Βιταμίνη Cg για λάμψη και Ρεσβερατρόλη φυσικής προέλευσης, ενισχύει κατά τη διάρκεια της νύχτας, την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Είναι ό,τι καλύτερο για τη νυχτερινή ρουτίνα και για την άνετη και πλούσια υφή της που μας χαρίζει απολαυστική εφαρμογή λίγο πριν τον ύπνο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο τελικά γιατί μια μάρκα σαν τη Vichy έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η επιστημονικότητα, η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια, αλλά και η υψηλή καλλυντική ευχαρίστηση των προϊόντων της Vichy την καθιστά μία από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές στο φαρμακείο.

Video: @ahc.studio

Δύο beauty editors δοκίμασαν και προτείνουν δύο αποτελεσματικά ολοκληρωμένα πρωτόκολλα ομορφιάς appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.



Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ