Saving the day: Το απλό και ανέξοδο trend που υπόσχεται να δώσει ευχάριστη τροπή σε μια δύσκολη ημέρα

🕊

Κάθε εργάσιμη ημέρα, ειδικά αν δουλεύετε σε ένα γραφείο, μπορεί να μοιάζει με έναν μικρό Γολγοθά.
Σηκώνεστε, οδηγείτε προς τη δουλειά, κάθεστε σε ένα γραφείο για 8 με 9 ώρες, επιστρέφετε στο σπίτι, μαγειρεύετε, κάνετε ντους και πέφτετε για ύπνο – και μετά ξυπνάτε και τα κάνετε όλα από την αρχή.

Μια από τις τελευταίες τάσεις που κατακτούν το TikTok είναι η «διάσωση της ημέρας» ή αλλιώς “Saving the day” και ίσως είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να κάνετε αυτές τις καθημερινές ημέρες και πάλι υποφερτές.

Η χρήστρια της εφαρμογής με όνμα Trina, που μοιράζεται συμβουλές για εξισορρόπηση ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή, αποκάλυψε σε ένα video πώς εκείνη και οι φίλοι της «σώζουν την μέρα τους» κάνοντας ένα πράγμα, το οποίο τους βοηθά να νιώσουν πως κατέκτησαν την ημέρα τους.

Το video έχει πλέον 2,1 εκατομμύρια προβολές και 323.000 likes, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να το χαρακτηρίζουν ως το πιο «θετικό και υγιεινό lifestyle hack που έχουν δει εδώ και καιρό».

Η Trina εξηγεί: «Αν έχουμε μια πολύ κουραστική εργάσιμη μέρα, απευθυνόμαστε ο ένας στον άλλο και λέμε “έι, πώς σώσατε τη μέρα;”. “Βγήκα για σερφ” ή “τηλεφώνησα στη μαμά μου” και “πήγα μια βόλτα”, ή “έφτιαξα ένα νόστιμο γεύμα”, Υπάρχουν πραγματικά τόσοι πολλοί τρόποι για να σώσετε τη μέρα και δεν χρειάζεται να δεσμεύσετε πολύ χρόνο ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα, αν δεν το θέλετε».

«Θα μπορούσατε ακόμη να φτιάξετε ένα φλιτζάνι τσάι και να βολευτείτε αναπαυτικά στον καναπέ σας με ένα από τα αγαπημένα σας βιβλία. Οτιδήποτε σας κάνει να νιώσετε ότι είχατε λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο μέσα στην ημέρα σας για εσάς, μπορεί να τη σώσει».

@breatheintransformation Save the day. Everyday. #savetheday #careeradviceforwomen #corporategirlies #stressrelief ♬ original sound – trina work-life harmony

Η Trina,προσθέτει ότι το “saving the day” έχει γίνει πλέον μια διασκεδαστική πρόκληση κατά τη διάρκεια της εργάσιμης εβδομάδας, η οποία «επαναφέρει την αίσθηση του σκοπού στην ημέρα σας».

Ένας χρήστης του Tik Tok σημείωσε πως κάνει το ίδιο, αλλά το ονομάζει «παύση της σήψης».

Όπως και να το αποκαλείτε, φαίνεται πως έχει αποτέλεσμα, μιας και πολλοί μοιράστηκαν κάτω από το video τι κάνουν για να σώσουν τη δική τους ημέρα.

Ένας TikToker έγραψε: «έσωσα τη μέρα χθες ξεκινώντας τον δικό μου λαχανόκηπο».

Μια άλλη, η Shelby, έγραψε: «Χθες έσωσα τη μέρα σταματώντας στο σπίτι ενός φίλου στο δρόμο για το σπίτι. Φάγαμα και συζητήσαμε για τη ζωή στο μπαλκόνι του».

«Κυριολεκτικά απλά ξάπλωσα στο γρασίδι για 10 λεπτά και μου έσωσε τη μέρα», έγραψε μια TikToker.

Άλλοι μοιράστηκαν ότι φτιάχνουν τηγανίτες για δείπνο, ενώ άλλοι επέλεξαν να διαβάσουν στο πάρκο ή να πάρουν έναν υπνάκο.

Κάποιες άλλες αγαπημένες ήταν το χαλαρωτικό μπάνιο, το διάβασμα ενός ενδιαφέροντος άρθρου, η παρακολούθηση μια εκπομπής γνώσεων ή το λύσιμο ενός σταυρόλεξου.

Ουσιαστικά, το “saving the day” trend πρόκειται για χρόνο που αφιερώνετε στον εαυτό σας και σε όσα τον ευχαριστούν αφήνοντας, στην άκρη κινητά τηλέφωνα, social media ή ευθύνες της δουλειάς όταν είστε έξω από αυτή.

Εσείς, πώς σκοπεύετε να «σώσετε την ημέρα σας»;

Saving the day: Το απλό και ανέξοδο trend που υπόσχεται να δώσει ευχάριστη τροπή σε μια δύσκολη ημέρα appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.



Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ