Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Συντετριμμένη είναι η πριγκίπισσα Βεατρίκη καθώς νεκρός σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι βρέθηκε ο πρώην σύντροφός της Πάολο Λιούζο.

Σύμφωνα με πηγή από την αστυνομία του Μαϊάμι, που μίλησε στον βρετανικό Τύπο, εικάζεται πως ο θάνατος του Πάολο Λιούζο οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μαϊάμι, Μάικλ Βέγκα, δήλωσε πως ο Λιούζο εντοπίστηκε νεκρός στις 7 Φεβρουαρίου, στις 3:22 το πρωί (τοπική ώρα) σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «citizenM Miami World Center».

Η αιτία του θανάτου δεν έχει αναφερθεί επίσημα αλλά ο αξιωματικός δήλωσε:

«Ερευνήθηκε ως θάνατος που οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η έρευνα παραμένει ανοιχτή και βρίσκεται σε εξέλιξη».

Φίλος του Λιούζο δήλωσε μετά τον θάνατό του:

«Ο Πάολο δεν τα πήγαινε καλά σε προσωπικό επίπεδο. Αγαπούσε τα πάρτι και τον τζόγο. Είχε αρχίσει να κάνει χρήση πολλών φαρμακευτικών ναρκωτικών αρχικά αλλά αυτό αργότερα οδήγησε στην κοκαΐνη και σε σκληρότερα ναρκωτικά. Δανειζόταν πάντα χρήματα για να πληρώνει παλαιά δάνεια. Ήταν ένας φαύλος κύκλος».

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο Πάολο Λιούζο εργαζόταν ως σύμβουλος Τέχνης και δεν είχε παντρευτεί ποτέ. Ζούσε σε διαμέρισμα όχι μακριά από το ξενοδοχείο όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην γενέτειρά του, το Λονγκ Άιλαντ και η κηδεία του τελέστηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2024.

Η ταραχώδης σχέση του με την πριγκίπισσα Βεατρίκη

Ο Πάολο Λιούζο, ο οποίος καταγόταν από το Woodbury της Νέας Υόρκης, θεωρούνταν socialite των ΗΠΑ την εποχή της σχέσης του με τη Βεατρίκη.

Ο Πάολο Λιούζο και η Βεατρίκη γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2005. Κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική για σχεδόν έναν χρόνο -αλλά χώρισαν τον Μάιο του 2006, όταν άρχισε να συζητείται ότι ενδεχομένως θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία συμφοιτητή του.

Ο πρίγκιπας Άντριου και η Σάρα Φέργκιουσον ενθάρρυναν το ειδύλλιο της Βεατρίκης με τον Λιούζο, παρά την επτάχρονη διαφορά ηλικίας και τις δικαστικές εμπλοκές του.

«Όλοι έχουμε τα δικά μας ταξίδια και πρέπει να μάθουμε τον δρόμο μας, αλλά η Βεατρίκη είναι ένα λογικό κορίτσι, σύντομα 18, με πολλούς φίλους, συμπεριλαμβανομένου του Πάολο», είχε πει η μητέρα της Βεατρίκης όταν ξεκίνησε η σχέση. Μάλιστα τότε είχαν καλέσει τον Πάολο Λιούζο για οικογενειακές διακοπές στο ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο Verbier.

Οι διακοπές αυτές βέβαια ήταν επεισοδιακές, καθώς αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Λιούζο είχε παραβιάσει την απαγόρευση εξόδου από τις ΗΠΑ που του είχε επιβληθεί, για να έρθει στην Ευρώπη και να κάνει διακοπές με την εγγονή της βασίλισσας και την οικογένειά της.

Μεταφέρθηκε άρον άρον πίσω στις ΗΠΑ και του επεβλήθη επιπλέον τριετής απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ως τιμωρία της παραβίασης του όρου, αναγκάζοντας τη Βεατρίκη να τερματίσει το ειδύλλιο.

Το 2007 έφερε σε δύσκολη θέση τη βασιλική οικογένεια ισχυριζόμενος ότι κάπνιζε μαριχουάνα παρουσία της Βεατρίκης, της αδελφής της Ευγενίας και της μητέρας τους, ενώ έκαναν διακοπές στην Τζαμάικα.

Ο αυτοαποκαλούμενος playboy ομολόγησε ότι απάτησε τη Βεατρίκη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και είπε ότι ήθελε να τον συστήσει στη βασίλισσα. Η πριγκίπισσα φέρεται να ήταν αποκαρδιωμένη όταν τελείωσε το ειδύλλιό τους και επέστρεψε στο Goldsmiths, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ