Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Η Κ19 του Ολυμπιακού ισοπέδωσε την Μίλαν στον τελικό του Final 4 του Youth League και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι Ερυθρόλευκοι «τρέλαναν» την Ευρώπη, με την ιστοσελίδα Football talent Scout να συμπεριλαμβάνει τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Σπουδαία διάκριση για τους Σίνα, Μουζακίτη και Χαράλαμπο Κωστούλα.

Πρόκειται αρχικά για τον τερματοφύλακα της πειραϊκής ομάδας, Άντζελο Σίνα, ο οποίος ήταν καταπληκτικός και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Youth League.

Σε εννιά αναμετρήσεις κράτησε πέντε φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια δέχθηκε πέντε γκολ. Δύο στις μάχες του Ολυμπιακού με την Λέτσε για τον πρώτο γύρο (σ.σ 3-1 εντός, 3-1 εκτός), δύο παιχνίδια με την Λανς για τη φάση των «16» (2-2) και ένα από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά (3-1).

Ο δεύτερος είναι ο Χρήστος Μουζακίτης, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Κ19 του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση με 6 γκολ. Ο άσος των Πειραιωτών κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και έδωσε πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Συλαΐδόπουλου.

Ο τρίτος ήταν ο Χαράλαμπος Κωστούλας, ο οποίος είχε 5 γκολ, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει σε κρίσιμες αναμετρήσεις και να δίνει σπουδαίες νίκες – προκρίσεις στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Η καλύτερη 11άδα:

Antzelo Sina, Hjalte Bidstrup, Jan-Carlo Simić, Enzo Mongo, Adam Aznou, Kevin Zeroli, Christos Mouzakitis, Rodrigo Mora, Jorge Meireles, Charalampos Kostoulas, Anhá Cande.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ