ANIMUS ΚΑΑ: 16 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας

Όταν το ημερολόγιο έδειχνε την 5η Μαΐου του 2008, η πόλη της Λάρισας υποδέχονταν άλλη μία παραγωγική δραστηριότητα, στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Όλα αυτά τα χρόνια, τα σύνορα της δημιουργίας και της προσφοράς των ανθρώπων του Animus Κέντρου αποκατάστασης & αποθεραπείας στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, υπήρξαν πλειστάκις εκτός ορίων και θα συνεχίσουν να γράφουν τη δική τους μοναδική ιστορία.

 

Μία ιστορία που φέτος απρόσμενα γιορτάζουμε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα 2024, καθώς συμπίπτει με τη γενέθλια ημέρα του Animus ΚΑΑ.

Σήμερα η επιχείρηση μας επιδοκιμάζει τα (16) χρόνια της αδιάλειπτης λειτουργίας.

Χρόνια γεμάτα, άλλοτε με δύσκολες αλλά και πολλές εξαιρετικές στιγμές. Αμέτρητες οι εμπειρίες και οι ιστορίες των συνεργατών μας, που καθημερινά προσφέρουν τα μέγιστα σε όλους τους πονεμένους συνανθρώπους και πρωτίστως σε εκείνους που έχουν αναμφίβολα την ανάγκη των ιδιαίτερων υπηρεσιών μας.

 

Δεκαέξι χρόνια μετά, η φλόγα της προσφοράς και της διάκρισης καίει μέσα μας άσβεστη, για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας που έχει και σκοπό και προορισμό.

 

Μία διαδρομή μοναδική, γιατί το Animus ΚΑΑ έγινε και παραμένει θεσμός, σταθερός προορισμός για τους ασθενείς μας και ασφαλές λιμάνι για τους εργαζόμενους μας.

 

Χρόνια πολλά Animus!

Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους τους συμπολίτες μας

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ