Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Τίποτα δεν έχει χαθεί»

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Τίποτα δεν έχει χαθεί»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 1 των play-offs της Euroleague όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ πήγε στην προπόνηση της Τετάρτης (24/4) για να μιλήσει στους παίκτες και να δείξει τη στήριξή του ενόψει της συνέχειας της σειράς με την ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και εξέφρασε τη στήριξή του στον Εργκίν Αταμάν και στους παίκτες του Τριφυλλιού.

Ουσιαστικά, είπε σε όλους πως στο «τριφύλλι» έχουν αποδείξει με την πορεία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, πως υπερέχουν της Μακάμπι και ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν χάθηκε με την ήττα στο Game 1, ενώ παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Εργκίν Αταμάν. Παράλληλα, επανέλαβε ότι είναι δίπλα τους, όπως και όλος ο κόσμος του τριφυλλιού και τους πιστεύει, ζητώντας τους να μείνουν προσηλωμένοι στο επόμενο πολύ κρίσιμο παιχνίδι (25/4, 21:15).

«Τίποτα δεν έχει χαθεί»

«Είστε καλύτερη ομάδα κάτι που το έχετε αποδείξει καθόλη τη διάρκεια της εφετινής σεζόν. Τίποτα δεν έχει χαθεί», ήταν κάποια από τα λόγια του και συνέχισε: «Είμαι δίπλα σας, όπως και ο κόσμος και σας πιστεύουμε όλοι. Θέλουμε να μείνετε προσηλωμένοι στον αυριανό αγώνα», ανέφερε o Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο Game 1 με την Μακάμπι, με τους Πράσινους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τις αποφάσεις των τριών ρέφερι.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ