Mε τον συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι ραδιοερασιτέχνες

radioerasitexn leontar

Στο κάλεσμα του συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στρατηγού ε.α. κ. Ηλία Λεοντάρη,  ανταποκρίθηκαν οι ραδιοερασιτέχνες της Θεσσαλίας, οι οποίοι βρέθηκαν για μια ακόμη φορά μαζί με τους ραδιοερασιτεχνικούς συλλόγους των νομών Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας, για μια δια ζώσης συζήτηση με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας.

Στη συνάντηση που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισας, το παρόν έδωσαν η Ραδιολέσχη Καρδίτσας SZ4KRD με τους Παναγιώτη Μανώλη, SV4GEG Πρόεδρο, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας SZ4SRM με τους Κωτσέλο Βασίλη SV4FFP Πρόεδρο και Καρμαγάλο Τάσο SV4FFX, Γραμματέα, η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Τρικάλων SZ4TRI με τους Χρήστο Μάνθο SV4MLF Πρόεδρο, Ευάγγελο Κάπαρη SV4SCL Αντιπρόεδρο και η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας SZ4THE  με τους Αθανάσιο Κακαδιάρη SV4DCQ Πρόεδρο, Κων. Ιντζέλη SV4KIO Γραμματέα.

Η συνεισφορά των εθελοντών ραδιοερασιτεχνών στην πολιτική προστασία είναι δεδομένη, και βαδίζουμε όλοι μαζί στο πεδίο της πρόληψης και έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης μέσω των επικοινωνιών, που είναι και ο τομέας των ραδιοερασιτεχνών.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ