Λάρισα: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου – Τρεις συλλήψεις

χειροπέδες

Για υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου από αποθήκη καταστήματος στη Λάρισα, αλλά και για ναρκωτικά, συνελήφθησαν τρία άτομα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Η κλοπή σημειώθηκε στις 14 Απριλίου και, λίγες ημέρες αργότερα, εξιχνιάστηκε από την αστυνομία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών φερόμενων ως δραστών, κατά περίπτωση, για κλοπή κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία σε αυτή.

Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν, στη Λάρισα, στα όρια του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Όπως προέκυψε, στις 14 Απριλίου, πρώτες πρωινές ώρες, οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες, αφού παραβίασαν πόρτα εισόδου σε αποθήκη καταστήματος στην πόλη της Λάρισας, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των περίπου 15.000 ευρώ, καθώς και τραπεζική κάρτα.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν χθες (22-04) στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, χρηματικά ποσά κ.α.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ