Ιεράπετρα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον ύποπτο για τη δολοφονία του Γερμανού – Καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του

Δύο ημέρες μετά την κηδεία του εξετάζοντας οπτικό υλικό από κάμερα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος στην Ιεράπετρα, δολοφονήθηκε.

Έγινε η εκταφή του και τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, δείχνουν όντως δολοφονία, με δυο χτυπήματα στο κεφάλι που πιθανόν να επέφεραν τον θάνατο στον 65χρονο.

Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το LIVE NEWS δείχνει έναν άντρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά να χτυπά την πόρτα.

Ο ένοικος ανοίγει και ο άνδρας μπαίνει μέσα. Το θύμα του άνοιξε την πόρτα σαν να τον γνώριζε καλά ενώ τον χαιρέτησε χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο χαιρετισμό που είχαν με την παρέα του.

Ο άνδρας φαίνεται πως έχει μέτρα προστασίας, καθώς βρίσκεται με την πλάτη στην κάμερα, φοράει γάντια και κρύβει το πρόσωπό του.

Έμεινε στο διαμέρισμα για 27 λεπτά ενώ σε αυτόν τον χρόνο εκτιμάται πως έχασε τη ζωή του ο Γερμανός.

Το χρονικό της φρικτής αποκάλυψης

Ο 65χρονος Γερμανός διέμενε μόνιμα στα Φέρμα Ιεράπετρας. Στις 7Απριλίου βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Αρχικά θεωρήθηκε ότι μάλλον πέθανε από τον καρκίνο που έπασχε.

Τότε ήταν που άρχισαν να φτάνουν «περίεργες» πληροφορίες στην Αστυνομία και τελικά, μετά από έρευνα οπτικού υλικού από κάμερες, διαπιστώθηκε ότι το βράδυ που ο άνθρωπος έχασε τη ζωή του, δεν ήταν μόνος στο σπίτι.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται από την οικιακή βοηθό.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ