Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην Αμερικάνικη πρεσβεία για την Παλαιστίνη

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην Αμερικάνικη πρεσβεία για την Παλαιστίνη

Παρέμβαση έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία πραγματοποίησε η φοιτητική ομάδα του Ρουβίκωνα την Τρίτη, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης και τις φοιτητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες με τις μαζικές αντιπολεμικές κινητοποιήσεις των φοιτητών στις ΗΠΑ, που ξυπνούν μνήμες από αντίστοιχες κινητοποιήσεις το ’68 ενάντια στον πόλεμο στο Βιετνάμ. Η συνθήκη αυτή δημιουργεί εκείνες τις προϋποθέσεις για την ανάδυση ενός πραγματικά μεγάλου, μαζικού και ανυποχώρητου αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού κινήματος μέσα στην καρδιά του κτήνους, από τα ίδια του τα σπλάχνα», τονίζουν στην ανακοίνωση τους.

«Τα αιματηρά γεγονότα 200 και πλέον ημερών και η δολοφονία 30 χιλιάδων και πλέον αμάχων στην Παλαιστίνη από το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ, υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και τη συνενοχή και συνεργασία και των υπόλοιπων δυτικών κρατών, συμπεριλαμβανομένου και του ελληνικού, τα χαρακτηρίζει μία και μόνο λέξη. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ» σημειώνουν ακόμη, ασκώντας δριμεία κριτική στις επιλογές της ελληνικής κυβέρνησης.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές των μελών της οργάνωσης που συμμετείχαν στην παρέμβαση, οι οποίοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ