Το «ευχαριστώ» Πλακιά για την αφίσα «Τέμπη_δικαίωση»

Ο Νίκος Πλακιάς, με ανάρτησή του στο X, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη στην αφίσα και που ζητάνε δικαιώση για τα Τέμπη.

«Είμαι ο Νίκος ο Πλακιάς, ο πατέρας που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη. Δεν ξέρω πολλά από το Χ, αυτό θα μου το μάθετε εσείς, έμαθα όμως ότι έγινε κάτι συγκλονιστικό χθες.

Σχεδόν 70.000 παιδιά, μικροί και μεγαλύτεροι, ζήτησαν #Τέμπη_δικαιωση για τα παιδιά μας. Ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πλακιάς.

«Σαρώνει» το X η αφίσα Κασσελάκη για «συγκάλυψη»

Χιλιάδες χρήστες στο X «ανέβασαν» την αφίσα που είχε δημοσιεύσει ο Στέφανος Κασσελάκης για τα Τέμπη.

Μαζική κινητοποίηση στα social media με κεντρικό μήνυμα τη δικαίωση για τα Τέμπη, βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ του Σαββάτου.

Πιο αναλυτικά, χιλιάδες χρήστες στο X ανεβάζουν την αφίσα που είχε δημοσιεύσει ο Στέφανος Κασσελάκης την Πέμπτη, όταν ολοκληρωνόταν η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας.

Οι χρήστες του μέσου μετέτρεψαν την αφίσα σε «κίνημα κατά της συγκάλυψης», με hashtag #Τέμπη_δικαίωση.

Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι:

Μετά, μέσα σε μόλις δύο ώρες, σχεδόν 30.000 ήταν οι χρήστες που είχαν χρησιμοποιήσει το hashtag «Τέμπη_δικαίωση» με αντίστοιχες δημοσιεύσεις.

Μάλιστα και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε σχετική ανάρτηση: «Η δική μου, άλλη μια φωνή πλάι στις φωνές του κόσμου για #Τέμπη_δικαίωση» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το hashtag «Τέμπη_δικαιωση» μονοπωλεί το Twitter με χιλιάδες χρήστες να προχωρούν σε αντίστοιχες αναρτήσεις.

ΠΗΓΗ: NEWSROOM.GR

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ