Σκιάθος: Οδοιπορικό κλασσικών αυτοκινήτων το νησί του Παπαδιαμάντη

Messenger_creation_603c3b18-ae37-4653-895c-a367aadab6ac

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό κλασσικών αυτοκινήτων που διοργάνωσε ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Αυτοκινητιστικό Σύλλογο Χαλκιδικής το τριήμερο 23 -25 Μαρτίου 2024. Το Σάββατο 23 Μαρτίου 37 κλασσικά οχήματα και περίπου 100 μέλη του Συλλόγου πραγματοποίησαν απόβαση στο νησί.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Σκιάθο τα μέλη πραγματοποίησαν επισκέψεις στο Σπίτι-Μουσείο Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, στο Μουσείο Ναυτικής & Πολιτιστικής Παράδοσης, στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού, στον Βιότοπο των Κουκουναριών και στον εκθεσιακό χώρο με εκθέματα σκιαθιτών καλλιτεχνών, Reborn Project Gallery Art House, του Κωνσταντίνου Ζούχα, όπου τους συνόδευσαν ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Χαρά Πασχάλη.

Με το πέρας της μαθητικής παρέλασης τα κλασσικά οχήματα παρέλασαν στη νέα παραλία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να τα θαυμάσουν.

Η εκδήλωση αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική αφού ενίσχυσε σημαντικά την τοπική οικονομία σε μία περίοδο εκτός τουριστικής κίνησης, προσφέροντας ένα μοναδικό θέμα, και προκαλώντας την προβολή του προορισμού σε τοπικά και εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ