Η Λάρισα που μας αξίζει: Από την 1 Ιανουαρίου 2024 θα ελεγχθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου σε βάθος 9ετίας μέχρι το τελευταίο σεν

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Η Λάρισα που μας αξίζει!», με επικεφαλής τον δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο, αναφορικά με τον προϋπολογισμό του Δήμου Λαρισαίων, επισημαίνονται τα εξής:

Από την πρώτη στιγμή που ο λαός της Λάρισας μας ανέθεσε την εντολή να διοικήσουμε τον Δήμο Λαρισαίων την επόμενη πενταετία, κινηθήκαμε με αξιοπρέπεια και ανωτερότητα, επιδιώκοντας τη συνεργασία με την απερχόμενη δημοτική αρχή, ώστε να διασφαλίσουμε μια ομαλή διαδοχή στο Δήμο.

 

Αντί ωστόσο να αναγνωριστεί η διάθεσή μας αυτή, εισπράξαμε την άρνηση του απερχόμενου δημάρχου και των συνεργατών του ώστε η διαδοχή να είναι ομαλή και πολιτισμένη.

 

Βρισκόμαστε 15 μόλις ημέρες πριν την ανάληψη των καθηκόντων του νέου δημάρχου και ο κ. Καλογιάννης δεν έχει παραδώσει ακόμη στον κ.Μαμάκο τον φάκελο με τις εκκρεμείς υποθέσεις του Δήμου.

 

Αντ’ αυτού, σπεύδει να καταρτίσει με τη συνεργασία του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Θ.Αδαμόπουλου ολοκληρωμένο τον προϋπολογισμό του 2024 (ένα προϋπολογισμό εικονικής ρευστότητας και μηδενικού ταμειακού αποθεματικού) που καλείται να εκτελέσει η παράταξή μας την επόμενη χρονιά, χωρίς καν να ζητήσει την συνεργασία μας!

Επιπλέον, επιδεικνύει ιδιαίτερη σπουδή ώστε να δρομολογήσει στο παραπέντε διαγωνισμούς εκατομμυρίων ευρώ και απευθείας αναθέσεις μέσω της

ΔΕΥΑΛ, με τη συνεργασία του κ. Δ.Μαβίδη, προφανώς για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν.

 

Ακόμη και σήμερα, ελάχιστες ημέρες πριν από το τέλος της θητείας τους, «πέρασε» από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου (πρόεδρος της οποίας είναι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Θ.Αδαμόπουλος) ο διαγωνισμός για ψηφιακές υπηρεσίες προϋπολογισμού 3,2 εκατομμυρίων ευρώ!

 

Απέναντι σ’ αυτόν τον αγώνα δρόμου στον οποίο επιδίδονται για να ολοκληρώσουν διαγωνισμούς, αντί να ασχοληθούν έστω και λίγο με τα προβλήματα της πόλης μας, η απάντηση της παράταξής μας είναι μία:

 

Από την 1 Ιανουαρίου 2024 θα ελεγχθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου σε βάθος 9ετίας μέχρι το τελευταίο σεντ.

 

Και θα έρθουν όλα στο φως!

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ