​ΑΝΙΜUS KAA: Νέες υποστηρικτικές τεχνολογίες στην αποκατάσταση

Με μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η παρουσίαση νέων υποστηρικτικών τεχνολογιών αποκατάστασης στο KAA ANIMUS.

H ιατρική και θεραπευτική ομάδα του ΚΑΑ ΑΝΙΜUS είχε τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενήσει την αγγλική εταιρία Νeurovirt  και συγκεκριμένα την Eve Grigoriou και τους συνεργάτες της, οι οποίοι παρουσίασαν  νέες τεχνολογίες ΑΙ στην αποκατάσταση.  Η επιστημονική ομάδα του ANIMUS έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει το σύστημα αισθητήρων σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας που παρέχει οφέλη αποκατάστασης κίνησης υψηλής έντασης σε συνδυασμό με απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών.

Στο πλαίσιο της δια βίου εκπαίδευσης και της επιστημονικής εξέλιξης, το ΑΝΙΜUS KAA αναζητά συνεχώς νέα επιστημονικά δεδομένα και τεχνολογίες εφαρμόζοντας νέες πρωτοποριακές θεραπείες αποκατάστασης στους ασθενείς του.

Η πρώτη αυτή συνέργεια πραγματοποιήθηκε μέσω του εταιρικού σχήματος του Ευρωπαικού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας Health Ηub, με αξιοσημείωτη τη συμμετοχή συνεργατών του Πάρκου Καινοτομίας JOIST.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ