Ρωμανός: Είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη

Αφωνία καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Πάνου Σκουρλέτη για τα «παράκεντρα» και τα τρολ της Κουμουνδούρου, αλλά και την ανακοίνωσή του ότι θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ «Πεν Νταλαούρα».

Κάνοντας λόγο για «χυδαίο κύκλωμα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που δρούσε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου», ο κ. Ρωμανός εκφράζει την ελπίδα ο κ. Σκουρλέτης «να κατονομάσει τους επώνυμους δημοσιογράφους που διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα».

Στο ίδιο πλαίσιο, καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση «να σπάσει επιτέλους την αφωνία» της, λέγοντας ότι «Είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες ημέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά ο Νίκος Ρωμανός δήλωσε:

Σήμερα ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος αποκάλυψε δημόσια το χυδαίο κύκλωμα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που δρούσε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, πήγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να δώσει σχετικά στοιχεία. Ελπίζουμε να κατονομάσει τους επώνυμους δημοσιογράφους που διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα. Και επιμένουμε να ζητάμε, ακόμα πιο εμφατικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, να σπάσει επιτέλους την αφωνία του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι ζήτημα δημοκρατίας και διαφάνειας. Και είναι ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: protothema.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ