O καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Με βροχερή διάθεση ξεκινά η εβδομάδα – Πού θα βρέξει

Δευτέρα και Τρίτη αναμένεται πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας κυρίως από την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί ξανά και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Δευτέρα αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο βορειοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια όπου θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Σtην Αττική αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από το μεσημέρι βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Πιθανότητα βροχής στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ