Γκουτσίδης: “Καλό ποδόσφαιρο σε όλο το 90λεπτο” – Τσιριγώτης: “Είμασταν κυρίαρχοι” (video)

Όταν μια ομάδα μένει μακριά απ’ το κυρίαρχο στόχο της κινδυνεύει να αποπροσανατολιστεί, δίνοντας δικαίωμα σε ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους να την εκθέσουν, κάτι που όχι μόνο δεν επέτρεψε η ΑΕΛ στη Βέροια, αλλά αντιθέτως, δίνοντας μια απ’ τις καλύτερες παραστάσεις της στη φετινή σεζόν, έφτασε άνετα σε μια νίκη που θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

  • Βασικό στοιχείο βέβαια ήταν πως αυτή τη φορά δεν απέδωσε απλά καλό ποδόσφαιρο, αλλά βρήκε γρήγορα και τα γκολ που έψαχνε, γεγονός που έκανε τη δουλειά όλων πολύ πιο εύκολη, σημείο στο οποίο στάθηκε μετά το ματς ο προπονητής των “βυσσινί”, Παναγιώτης Γκουτσίδης, λέγοντας:

“Ξέραμε τις δυσκολίες απέναντι σε μια ακόμη ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της και σε κάποια τελευταία ματς είχε αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς όμως συνεχίζουμε ένα σερί καλών εμφανίσεων. Σήμερα είχαμε απ’ την αρχή ευστοχία, κάναμε δύο πολύ ωραία γκολ κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε εύκολο για εμάς. Το σημαντικότερο ήταν η εμφάνιση, καθώς πιστεύω πως σε όλο το 90λεπτο αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο, με συνδυασμούς, με ευκαιρίες κι αυτό κρατάμε πάνω απ’ όλα, ώστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες κι όσο ψηλότερα μπορούμε στη βαθμολογία”.

  • Όσο για τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Άκη Τσιριγώτη, που έφτασε τα 5 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ, τέσσερα εκ των οποίων στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έδειξε για μια ακόμη φορά την θετική διάθεση με την οποία αγωνίζεται, βοηθώντας την ομάδα του να είναι – όπως είπε – “κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικότερα, ο νεαρός φορ δήλωσε ότι: “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι απ’ την πλευρά μας. Είμασταν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο σκοράραμε δύο πολύ ωραία γκολ και τελειώσαμε το ματς νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως μπήκαμε λίγο χαλαροί, γι’ αυτό δεχθήκαμε γκολ, αλλά πιστεύω πως στη συνέχεια το βρήκαμε και με το τρίτο στερήσαμε κάθε ελπίδα από τη Βέροια και συνεχίζουμε για να πάρουμε παντού τους τρεις πόντους και να “κλείσουμε” οριστικά την 2η θέση”.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαιτησία όνειδος

«…Αφού κέρδισαν τα δελτία…Τελειώστε τους με τη διαιτησία!» Η φίλαθλη χώρα είχε σήμερα μία πρώτης τάξεως…