“Έδεσε” Σουλούκο η ΑΕΛ – Υπέγραψε επέκταση συμβολαίου για δύο επιπλέον χρόνια (photos)

Ταυτόχρονα με τις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει και σύντομα θα υπάρξουν και νεότερες ανακοινώσεις, η ΠΑΕ ΑΕΛ, με τη σύμφωνη γνώμη της τεχνικής ηγεσίας, προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση που μαρτυρά τις προθέσεις της για τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ της και πιστεύει ακράδαντα στην εξέλιξή τους.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, τα σκαλιά της Κύπρου 72 ανέβηκε ο 22χρονος ταλαντούχος γκολκίπερ Στέφανος Σουλούκος, προκειμένου παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή και μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Τάσου Βενέτη και του Αθλητικού Διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη, να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια.

Σημειώνεται ότι το αρχικό συμβόλαιο έληγε στις 30/06/2023 και ο νεαρός Λαρισαίος τερματοφύλακας αποκτούσε δικαίωμα διαπραγμάτευσης με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, κάτι που η ΠΑΕ ΑΕΛ απέτρεψε υπογράφοντας μαζί του νέο συμβόλαιο ως 30/06/2025.

Περιχαρής ο ίδιος, όπως προκύπτει και από τα ακόλουθα στιγμιότυπα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη, τους προϊσταμένους του αγωνιστικού τμήματος  και τους προπονητές της ομάδας, τη φανέλα της οποίας φοράει από νηπιακή ηλικία, ξεκινώντας την διαδρομή του από τις Ακαδημίες του ερασιτεχνικού σωματείου.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ