Όσκαρ… γκαντεμιάς

Μια ανάσα από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα βρέθηκε ο Θερμαϊκός Στομίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λαρισαϊκό αλλά ας όψεται ο αέρας!96΄δεν κουνήθηκε φύλλο και στο 97΄μια ριπή του αέρα, έστειλε τη μπάλα συστημένη στο πλεκτό του Φωτίου, με τη λαρισινή ομάδα να φτάνει στην ισοφάριση (2-2). Όσκαρ γκαντεμιάς από τους νεοφώτιστους που έχουν να το λένε και μάλιστα με παραστατικό τρόπο αλλά μπάλα είναι και θα γυρίσει…

Σ.Γκ.

 

 

Τιμή σε ένα «δικό» μας παιδί

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΠΣΑΠΠ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών.

Και ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα πέρα του Κώστα Θεοδωρόπουλου της ΑΕΛ που αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς, ήταν και ο υψηλόσωμος αμυντικός Γιάννης Ανδρέου (γιος του έμπειρου προπονητή Νίκου) ο οποίος αγωνίζεται στην Ηλιούπολη.

Και η βράβευση αυτή είχε να κάνει με το γεγονός πως συνδύασε ιδανικά επαγγελμαατικό ποδόσφαιρο με την ακαδημαϊκή καριέρα, τελειώνοντας το πανεπιστήμιο.

Πολλά μπράβο σε ένα «δικό» μας παιδί που με αργά και σταθερά βήματα έφτασε στον δρόμο της καταξίωσης. Εύγε Γιαννάκο και μόνο υπερηφάνεια θα πρέπει να αισθάνονται οι γονείς σου.

Σ.Γκ.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email