Αξιέπαινη κίνηση

Πριν την έναρξη του σαββατιάτικου αγώνα στην Τσαριτσάνη μεταξύ του Οικονόμου και της ΑΕ Κιλελέρ δια του αρχηγού των «κιτρινόμαυρων» Αλέξανδρου Κουβελά κατέθεσε συμβολικά ανθοδέσμη στο σημείο του γηπέδου, όπου υπάρχει η προσωπογραφία του αξέχαστου Γιώργου Μητσιμπόνα. Αν μη τι άλλο μια αξιέπαινη κίνηση από τους «κιτρινόμαυρους», τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον αείμνηστο αρχηγό της ΑΕΛ που καμαρώνει από τη γειτονιά των αγγέλων τις προσπάθειες της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Τσαριτσάνης.

Σ.Γκ.

 

Βάλτε νούμερα, δεν είναι κακό

Είναι ορισμένες ακαδημίες που επιμένουν στις φανέλες των ποδοσφαιριστών να μην αναγράφονται τα νούμερα στις φανέλες τους. Και αναρωτιέμαι εγώ ,υπάρχει σοβαρός λόγος; Εντάξει μπορεί να έχουν τη δική τους φιλοσοφία αλλά θέλει ένας σκάουτερ να τσεκάρει έναν παίκτη ή ένας παππούς να καμαρώσει τον εγγονό του, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Βάλτε νούμερα, δεν είναι κακό αλλά πειράζουν…

Σ.Γκ.

 

Δεν ιδρώνει το αυτί

Όσο και να προσπαθούν μερικοί, όσο και να παλεύουν άλλοι για ένα καλύτερο αύριο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν αλλάζει τίποτα. Και δεν αλλάζει γιατί οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες τοιυ ποδοσφαίρου, σφυρίζουν αδιαφορα, τι κι αν ο κόσμος καίγεται! Μανούρες από εδώ, ξύλο από εκεί αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Αποφάσεις της Πειθαρχικής, καμία επίπληξη, 50 ευρώ πρόστιμο έτσι για ξεκάρφωμα και ξανά μανά. Καμία σωτηρία αν δεν πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Σ.Γκ.

 

Επιτέλους νίκη

Έπρεπε να περάσουν πέντε ολόκληρες αγωνιστικές για να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Δωτιέας Αγιάς στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Μια παλικαρίσια νίκη για τους «κόκκινους» του Χρήστου Καπελιάνη που αναμένεται να τονώσει ακόμα πιο πολύ τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αυτό που έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η διάθεση, η ψυχή και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες και αυτό το διαπιστώσαμε για πρώτη φορά φέτος. Προφανώς έπαιξε ρόλο η αλλαγή προπονητή αλλιώς δεν εξηγείται…

Σ.Γκ.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email