ΠΑΕ ΑΕΛ: Ευτυχώς η Κ15 παίζει SL1 – Πρεμιέρα στο Αγρίνιο 15/10

Μπορεί η πρώτη ομάδα της ΑΕΛ να περιμένει ακόμα να μάθει πότε ξεκινάει η αγωνιστική δράση, έχοντας συμπληρώσει 2,5 μήνες προετοιμασίας, αλλά ευτυχώς η Κ15 αγωνίζεται κατ’ εξαίρεση στην SL1 κι είναι εκείνη που θα ανοίξει πρώτη τον χορό του πρωταθλήματος για τους «βυσσινί».

Ενώ λοιπόν ο Παναγιώτης Γκουτσίδης προετοιμάζει τους παίκτες του με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Κούστα, το απόγευμα στα γραφεία της μεγάλης Λίγκας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του μικρότερου ηλικιακού πρωταθλήματος και ο Θοδωρής Ελευθεριάδης ξέρει πως η ομάδα του θα κάνει πρεμιέρα το άλλο Σάββατο 15 Οκτωβρίου, παίζοντας στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Εν αναμονή του αναλυτικού ορισμού των αγώνων, το πλήρες πρόγραμμα της πρεμιέρας του Β’ ομίλου έχει ως εξής:

Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΟΚ

Παναιτωλικός-ΑΕΛ

Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός

Ρεπό: Άρης

Στην συνέχεια το πρόγραμμα των νεαρών «βυσσινί» έχει ως εξής:

ΑΕΛ-Δόξα Δράμας

Πανσερραϊκός-ΑΕΛ

Ρεπό ΑΕΛ

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

Άρης-ΑΕΛ

ΑΕΛ-Βόλος ΝΠΣ

  • Στον Α’ όμιλο, όπου συμμετέχουν Απόλλων, ΟΦΗ, Ατρόμητος, ΠΑΟ, Αστέρας Τρ., Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Πανιώνιος, θα διεξαχθούν τρεις γύροι των επτά αγωνιστικών (συνολικά 21 αγωνιστικές), ήτοι 21 αγώνες για κάθε Π.Α.Ε. Ειδικά για τον τρίτο γύρο, οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η ,2η ,3η  και 4η θέση μετά τη λήξη των δύο πρώτων γύρων, θα αγωνισθούν σε τέσσερεις (4) εντός έδρας και τρείς (3) εκτός έδρας αγώνες, ενώ οι λοιπές ομάδες (θέσεις 5η, 6η, 7η και 8η) θα αγωνισθούν σε τρείς (3) εντός έδρας αγώνες και τέσσερεις (4) εκτός έδρας αγώνες, βάσει κλήρωσης.
  •  Στον Β’ όμιλο θα διεξαχθούν τρεις γύροι των επτά αγωνιστικών (συνολικά 21 αγωνιστικές), ήτοι 18 αγώνες για κάθε Π.Α.Ε., ενώ ειδικά για το πρόγραμμα του 3ου γύρου θα πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση.
  • Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, θα αγωνισθούν σε αγώνες κατάταξης (Τελική Φάση) προκειμένου να αναδειχθεί η Πρωταθλήτρια ομάδα Κ15.

Η δράση του Σ/Κ

Στο μεταξύ, αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων Νέων της ΑΕΛ είναι η εξής:

Κ15 Σήμερα, 11:00, με Αστραπή στο γήπεδο Ν.Πολιτείας

Κ17 Σήμερα, 17:00, με ΠΑΟΛ στο γήπεδο Αβέρωφ

Κ19 Αύριο, 11:00, με ΑΕΛ στο προπονητήριο των Δένδρων

Keep loading…

  • Αναλυτικά, το πλήρες πρόγραμμα του β’ ομίλου για την Κ15:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ