Κυκλοφόρησε το Teaser Trailer για το ανερχόμενο indie puzzle game, AiliA

Η ιστορία ξεκινά όταν η Lia, ένα εννιάχρονο κορίτσι αιχμαλωτίζεται από έναν δαιμονικό καθρέπτη και η δίδυμη αδερφή της η Ail προσπαθεί να την σώσει σε έναν δυστοπικό κόσμο. Η περιπέτεια της ξεκινά με βασικό σκοπό να σπάσει τους 7 Great mirrors με φυσικά πάντα την βοήθεια του πιστού της φίλου, Oni. Ταξιδεύοντας στα 7 Mirror Realms θα ανακαλύψει πολλά μυστικά που της επιφυλάσσει η μοίρα και το σύμπαν που αυτή έχει δημιουργήσει.

General

Το AiliA αποτελεί έναν single-player puzzle τίτλο ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο σε PC όσο και Mobile εκδόσεις. Η τελική κυκλοφορία υπολογίζεται περίπου στο Q3 του 2023 όμως μέχρι τότε η ομάδα εργάζεται συνεχώς πάνω στην υπάρχουσα Demo Version την οποία ανανεώνει συχνά. Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε το Official Teaser Trailer του παιχνιδιού καθώς δημοσιοποιήθηκε και το Steam Page.

Δείτε περισσότερα:

Mechanics

Η ομάδα εργάζεται πάνω σε αρκετά ενδιαφέροντα και μοναδικά mechanics. Ένα από αυτά είναι ο χειρισμός του καθρέπτη το οποίο πιθανά είδατε στο παραπάνω trailer. Οι παίκτες μπορούν να περπατήσουν πάνω στις πλατφόρμες και να χρησιμοποιήσουν τις αντακλάσεις του καθρέπτη ώστε να δημιουργήσουν μονοπάτια. Επιπλέον, μπορούν να χειρίζονται τον καθρέπτη ώστε να λύσουν τα puzzles και να προχωρήσουν παρακάτω στο παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι δημιουργημένο με τη μηχανή γραφικών Unity.

Music

Η μουσική είναι φανερά επηρεασμένη από την Κινέζικη παράδοση μιας και χρησιμοποιούνται πολλά παραδοσιακά όργανα μουσικής όπως τα erhu, xiao και dizi. Οι υπόλοιποι ήχοι του παιχνιδιού είναι αρκετά ποιοτικοί και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους παίκτες.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ