Στηρίξτε το Phobos Subhuman στο Kickstarter (βίντεο)

Πρόκειται για ένα βιντεοπαιχνίδι που μας έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν λόγω της μοναδικότητας και του έντονου ελληνικού στοιχείου που περιέχει. Συγκεκριμένα λαμβάνει μέρος μέρος στην Αθήνα το έτος 2047 και αποτελεί ένα action-adventure indie βιντεοπαιχνίδι. Το Phobos Subhuman συνδυάζει τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά θέματα με ένα μείγμα ιστορικών γεγονότων και μυθοπλασία. Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον γραφικών παρουσιάζει την ιστορία της Δανάης (πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού).

Η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού ονομάζεται Underdog Virtual και εδρεύει στην Αθήνα. Το ανερχόμενο Phobos Subhuman θα περιλαμβάνει ρεαλιστικά 3D αστικά περιβάλλοντα, υψηλής ποιότητας χαρακτήρες, διαφορετικά είδη μηχανισμών μάχης και φυσικά μια μοναδική πλοκή η οποία βασίζεται σε αστρονομικές και ιστορικές αναφορές.

Η Underdog Virtual ανακοίνωσε την προσεχή Kickstarter campaign που ετοιμάζουν το τελευταίο διάστημα και γνωστοποιήσε τις ανταμοιβές που θα λάβουν οι υποστηρικτές της καμπάνιας. Συμπεριλαμβάνονται επιπλέον ανταμοιβές για τους early bird υποστηρικτές δηλαδή αυτούς που θα προλάβουν τα ειδικά πακέτα ανταμοιβών πριν εξαντληθούν. Πρόκειται για περιορισμένο αριθμό πακέτων τα οποία εξαντλούνται στις πρώτες ώρες κυκλοφορίας των καμπανιών crowd-funding.

Ακολουθήστε το Phobos Subhuman στην πλατφόρμα του Kickstarter για να λάβετε ειδοποιήση όταν ξεκινήσει η καμπάνια και να μην χάσετε τα exclusive early-bird πακέτα ανταμοιβών.

H κυκλοφορία του Phobos Subhuman αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες, πιθανά πριν το 2023. Προσθέστε το παιχνίδι στο Steam Wishlist σας για να ενημερωθείτε όταν κυκλοφορήσει και να στηρίξετε την προσπάθεια της ελληνικής Underdog Virtual.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ