ΕΟΣ: Κοπή πίτας και εκλογές για νέο ΔΣ την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου ο ΕΟΣ Λάρισας, ανακοινώνοντας πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά:

Αγαπητές φίλες και φίλοι , µετά από απόφαση συνεδρίασης της 17-1-2022 του ∆ιοικητικού συµβουλίου του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ µε αριθµό πρακτικού 1

Σας καλούµε στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2022 και ώρα 19.00 επί της οδού , ΦΑΡΣΑΛΩΝ 6 – 3ος ΟΡΟΦΟΣ – ΤΚ 413 35 για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , την γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου ∆ιοικητικού Συµβουλίου, αναπληρωµατικών, πειθαρχικό συµβούλιο και εξελεγκτικής επιτροπής.

Επίσης

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ

Τα µέλη του Συλλόγου µας ότι σύµφωνα µε τα άρθρα 10 & 14 του καταστατικού για να είναι οικονοµικά τακτοποιηµένα , πρέπει να καταβάλλουν την ετήσια συνδροµή τους 2020 & 2021 (20€ κατ έτος ) , κατά τις ηµέρες και ώρες λειτουργίας του Συλλόγου.

Ως εκ τούτου , όσοι δεν εκπληρώσουν τις οικονοµικές τους υποχρεώσεις , δεν θα έχουν το δικαίωµα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύµφωνα µε το άρθρο 18 του καταστατικού.

Υπενθυµίζεται ότι όσα µέλη δεν έχουν πληρώσει τις συνδροµές περισσότερων ετών, εφόσον πληρώσουν τις συνδροµές των δύο τελευταίων ετών 2020 – 2021 , αποκτούν το δικαίωµα του εκλέγειν – εκλέγεσθαι και να καταθέσουν όσοι επιθυµούν την υποψηφιότητά τους µέχρι και την 25/1/2022 στην γραµµατεία του Συλλόγου .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ενηµέρωση για την συνδροµή έχει ήδη αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ .

Το ∆.Σ .του Ε. Ο. Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ