Υγιεινή ομελέτα με αβοκάντο, σπανάκι και μπρόκολο

Υγιεινή ομελέτα με αβοκάντο, σπανάκι και μπρόκολο

Νόστιμη και υγιεινή ομελέτα με αβοκάντο, σπανάκι και μπρόκολο!

Υλικά:

  • 2 αυγά

  • 4 φουντίτσες μπρόκολο

  • ½ φλιτζάνι τσιγαρισμένο σπανάκι (baby σπανάκι)

  • 1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

  • Αλάτι, πιπέρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

  1. Βράζεις το μπρόκολο σε αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Το σουρώνεις και το κόβεις σε μικρά κομμάτια.

  2. Σε ένα μικρό τηγάνι σοτάρεις το σπανάκι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθεί.

  3. Σε ένα μπολ χτυπάς τα αυγά, προσθέτεις το μπρόκολο και το σπανάκι και ανακατεύεις καλά. Αλατοπιπερώνεις αν θέλεις.

  4. Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

  5. Ρίχνεις το μείγμα της ομελέτας και αφήνεις να ψηθεί για 2-3 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.

  6. Με προσοχή γυρίζεις την ομελέτα και ψήνεις για ακόμα 1-2 λεπτά.

  7. Σερβίρεις με φέτες αβοκάντο από πάνω.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ