Γνωστή για την πολύπλευρη παρουσία της ως ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβίστρια, η Pamela Anderson τώρα αποφάσισε να δοκιμαστεί σε κάτι εντελώς διαφορετικό: να λανσάρει τη δική της σειρά με τουρσί.
Η νέα σειρά με τίτλο «Pamela’s Pickles», συνδυάζει την οικογενειακή παράδοση με τη φροντίδα για τη φύση και τα ζώα.
Η ιδέα δεν ήρθε τυχαία στην Pamela Anderson. Έχοντας μεγαλώσει στο Βανκούβερ, παρακολουθώντας τη θεία της, Βι, να φτιάχνει βραβευμένα τουρσιά, σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσει το δικό της brand. Η θεία της την ενέπνευσε να συνεχίσει την παράδοση – βάζοντας φυσικά τη δική της πινελιά.
Έπειτα από χρόνια πειραματισμών στην κουζίνα της, κατάφερε να βρει τη δική της «υπογραφή» στη γεύση: αγγουράκια τουρσί με μια διακριτική προσθήκη αποξηραμένων ροδοπέταλων στην άλμη. Όπως δηλώνει και η ίδια: «Είμαι τουρσοποιός. Κατάγομαι από γενιά τουρσοποιών».
Κάθε βαζάκι κοστίζει 35 δολάρια, ωστόσο το πιο σημαντικό δεν το έχουμε αναφέρει ακόμα: όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται για την υποστήριξη του California Wildfire Center, ενός κέντρου περίθαλψης άγριων ζώων που έχουν τραυματιστεί ή αρρωστήσει εξαιτίας των δασικών πυρκαγιών.
Ο συγκεκριμένος σκοπός είναι εξαιρετικά σημαντικός για την ηθοποιό, η οποία εδώ και χρόνια είναι γνωστή για τη δράση της υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και των ζώων.
Όσον αφορά στην εμφάνιση, η Pamela Anderson έχει βάλει και εκεί την υπογραφή της: τα βάζα είναι σε στυλ ρετρό, με ροζ ετικέτες και εντελώς μίνιμαλ αισθητική.
Πηγή: govastileto.gr