Οι πιπεριές μπορούν να γίνουν το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο και σήμερα θα της φτιάξεις γεμιστές με διάφορα τυριά.
Υλικά
6 χρωματιστές πιπεριές
200γρ. κατίκι Δομοκού
200γρ. ανθότυρο
200γρ. τυρί κρέμα
2 κ. γλ. πάπρικα
4 κ. σ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. άνηθο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς
Γεμίζεις μια κατσαρόλα με νερό, προσθέτεις αλάτι και ζεματάς τις πιπεριές για 10 λεπτά
Τις αφαιρείς από την κατσαρόλα και της ακουμπάς σε απορροφητικό χαρτί
Σε ένα μπολ ρίχνεις τα τυριά και τα λιώνεις με το πιρούνι
Προσθέτεις την πάπρικα, το ελαιόλαδο και τον άνηθο και ανακατεύεις καλά
Γεμίζεις τις πιπεριές με τα τυριά και τοποθετείς σε ένα ταψί
Απλώνεις από πάνω ελαιόλαδο και το κασέρι
Τις ψήνεις για 25 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και σερβίρεις.
Πηγή: govastileto.gr