Υλικά
2 μεγάλα κολοκυθάκια, τριμμένα (περίπου 4 φλιτζάνια)
3 μικρά καρότα, τριμμένα
1/2 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (περίπου 1/2 φλ. τσαγιού)
1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι
1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη, κρεμμύδι σε σκόνη
1 κ. γλ. ιταλικό μείγμα μπαχαρικών
Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
1 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να ενωθούν καλά.
Χρησιμοποιώντας 1 κουτάλα της σούπας, μεταφέρετε το μείγμα σε ένα καυτό και ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι.
Ισιώστε τις τηγανίτες με το πίσω μέρος της σπάτουλας για να έχουν ομοιόμορφο σχήμα.
Μαγειρέψτε για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Πηγή: govastileto.gr