Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας του νεκρού βρέφους – «Εγώ το πέταξα στα σκουπίδια»

Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας του νεκρού βρέφους - «Εγώ το πέταξα στα σκουπίδια»

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στη χωματερή της Βραυρώνας, όπου εντοπίστηκε μισή ώρα μετά τις πέντε το απόγευμα το άψυχο σώμα του βρέφους που είχε εξαφανιστεί.

Λίγο αργότερα, ο 24χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα ομολόγησε πως αυτός πέταξε το παιδί του στα σκουπίδια καθώς, όπως υποστηρίζει, γεννήθηκε νεκρό.

Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος με καταγωγή από το Νεπάλ, που δούλευε μαζί με την 30χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, ομολόγησε στις Αρχές που αυτός ήταν που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια καθώς ήταν νεκρό.

Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε, ενώ είπε πως το έκανε επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για κάτι άλλο.

Το χρονικό της φρίκης

Οι Αρχές, μετά από ειδοποίηση που έλαβαν από το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό που εξέτασε τη μητέρα του βρέφους, εντόπισαν μέσω καμερών ασφαλείας τον πατέρα του παιδιού να πετά το βρέφος σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», πιθανολογείται πως η γέννηση του βρέφους ήταν πρόωρη. Το βρέφος είχε αίματα και έφερε κακώσεις στο κεφάλι.

«Το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο. Το χεράκι του εξείχε… Έχω πάθει σοκ», είπε στο MEGA ο Γιάννης Αϊδινιώτης, αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Μαρκοπούλου.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως εάν το βρέφος δολοφονήθηκε εν ζωή ή πράγματι γεννήθηκε νεκρό.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η γυναίκα με καταγωγή από το Νεπάλ προσήλθε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με αιμορραγία. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Θανάσης Δούσκος, ο γυναικολόγος που την εξέτασε, ισχυρίστηκε ότι είχε αδιαθετήσει, ωστόσο μετά από εξέταση οι γιατροί διαπίστωσαν πως η αιμορραγία προερχόταν από τοκετό.

«Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και μάλιστα είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον 3 κιλά τελειόμηνου. Την ρώτησαν που είναι το έμβρυο. Άρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία», είπε ο κ. Δούσκος.

Ο γυναικολόγος ανέφερε πως οι γονείς του βρέφους έδειξαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απομάκρυνση. Οι γονείς του βρέφους έχουν συλληφθεί από τις Αρχές. Η μητέρα του βρέφους νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ