Παύλος Μαρινάκης – Κατερίνα Μαχαιριώτη: Βόλτα στην Αθήνα με τον νεογέννητο γιο τους

Παύλος Μαρινάκης – Κατερίνα Μαχαιριώτη: Βόλτα στην Αθήνα με τον νεογέννητο γιο τους

Στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που απολάμβαναν τη βόλτα τους μαζί με τον λίγων μηνών γιο τους, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Μαχαιριώτη.

Ο Παύλος Μαρινάκης και η Κατερίνα Μαχαιριώτη  γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν μαζί στη Νομική της Κομοτηνής και παντρεύτηκε το 2020, απέκτησε πρόσφατα το πρώτο του παιδί.

Ο  γιος του όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα πάρει το όνομα Δημήτρης προς τιμήν του πατέρα του Παύλου Μαρινάκη.

Ο Παύλος Μαρινάκης πριν από λίγο καιρό ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2night Show»: «Δεν υπάρχει πιο βαρύς τίτλος από τον τίτλο του πατέρα και της μητέρας. Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες καταλαβαίνεις πόσες θυσίες κάνει μία γυναίκα που αφιερώνουν όλο τους το είναι σε ένα παιδί. Ακόμα δεν έχω αλλάξει πάνες, ξέρω άμα χρειαστεί. Είναι η ζωή σου μέχρι εκείνη τη μέρα, και η ζωή σου επόμενη τη μέρα και μετά. Δεν θα το συνέκρινα με τίποτα άλλο».

Παράλληλα, ο Παύλος Μαρινάκης είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με με τη γνωριμία με τη σύζυγό του Κατερίνα Μαιχαιριώτη: «Ήμασταν και οι δυο στη Νομική, ήμουν στο 3ο έτος, εκείνη στο 2ο, γνωριστήκαμε στα μπουζούκια της Κομοτηνής. Την είδα σε ένα μαγαζί που κάπνιζαν όλοι, ήταν η μόνη που δεν κάπνιζε και της ζήτησα αναπτήρα ήταν η η μόνη που δεν κάπνιζε. Μετά από κάποιους μήνες ήμασταν μαζί».

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ