Kiyoko Odo, ποια είναι τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα μπάνιο;

Kiyoko Odo, ποια είναι τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα μπάνιο;

Είναι γεγονός και όχι, δεν υπερβάλλουμε: μία bad hair day είναι ικανή να μας χαλάσει τη διάθεση, σε αντίθεση με μία good hair day που αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας κατακόρυφα. Τα μαλλιά μας έχουν δύναμη και για αυτό θέλουμε να τα φροντίζουμε με τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που τους χαρίζουν απαλότητα και λάμψη και τα δυναμώνουν μέρα με τη μέρα. Μία τέτοια σειρά είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε πρόσφατα στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Syoss στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η σειρά Syoss Intense Plex

Η σειρά Intense Plex είναι ο καλύτερος σύμμαχος των ταλαιπωρημένων, φθαρμένων μαλλιών, τόσο από τη συχνή βαφή, όσο και το καθημερινό styling με εργαλεία θερμότητας, καθώς στη σύνθεσή της κρύβεται η καινοτόμος τεχνολογία Plex που εισχωρεί σε βάθος και επιδιορθώνει τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας. Η σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα που χαρίζουν ολοκληρωμένη φροντίδα εντός και εκτός ντους, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, λαμπερά, δυνατά και με ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Για την παρουσίαση της σειράς επισκεφθήκαμε το φουτουριστικό Langen Foundation, όπου παρακολουθήσαμε ένα εντυπωσιακό hair show με τα μοντέλα και τις ambassadors του brand (ανάμεσά τους και η Χριστίνα Μπόμπα) να περπατούν στο catwalk με εντυπωσιακά χτενίσματα και διαφορετικές αποχρώσεις στα μαλλιά τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι η ambassador της Syoss για την Ελλάδα

Η Χριστίνα έχει βάψει τα μαλλιά της με τη μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία Syoss Oleo Intense 4-86 Καστανό Σοκολατί, χαρίζοντας στα πλούσια μαλλιά της ένταση και διάρκεια χρώματος με 100% κάλυψη των λευκών, ενώ η εμπλουτισμένη μάσκα με τέσσερα πολύτιμα ιαπωνικά έλαια επανέφερε τη φυσική λάμψη και απαλότητα των μαλλιών της.

Η διαφορετικότητα είναι άλλωστε αυτό που θέλει να προβάλλει και να πετύχει σε κάθε τι που βάζει την υπογραφή της η Hair Creative Director του Syoss, Kiyoko Odo.

Η Hair Creative Director του Syoss, Kiyoko Odo

Με 20 χρόνια εμπειρίας και αμέτρητες συνεργασίες, η Kiyoko είναι ένας επαγγελματίας που αν μπορούσαμε να ρωτάμε για ώρες πληροφορίες για μαλλιά, αποχρώσεις, κουρέματα και χτενίσματα, θα το κάναμε. Και ευτυχώς για εμάς, καταφέραμε να την “κλέψουμε” για λίγο στο event και να της κάνουμε μερικές ερωτήσεις. Διαβάστε τι μας είπε και κρατήστε σημειώσεις!

Ποια είναι τα μεγαλύτερα trend μαλλιών για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024; Έχετε κάποια αγαπημένη τάση ή κάποια που δεν θα θέλατε να δείτε ξανά;

Δεν έχω κάποια αγαπημένη τάση, ούτε κάποια που δεν μου αρέσει γιατί θεωρώ πως πάντα υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος για κάθε μία. Κάθε ένας είναι διαφορετικός και ξεχωριστός και η ταυτότητά του πρέπει να εκφράζεται (και) μέσα από τα μαλλιά του. Το κούρεμα, το χτένισμα και η απόχρωση των μαλλιών πρέπει να ακολουθούν το γούστο και το στιλ του κάθε ανθρώπου. Φυσικά, υπάρχουν κουρέματα και αποχρώσεις που είναι πιο δημοφιλή κάθε σεζόν, όπως είναι τώρα οι πολύ κοντές αφέλειες και το έντονο φιλάρισμα στα μαλλιά.

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν αλλάζουμε χρώμα στα μαλλιά μας;

Την υγεία τους. Πριν το ραντεβού πρέπει να εξασφαλίζουμε πως μπορούν να αντέξουν τη χημική επεξεργασία. Η βαφή, όπως και τα εργαλεία με θερμότητα είναι αυτά που ταλαιπωρούν περισσότερο τα μαλλιά και ρισκάρουν την υγεία τους. Η σειρά Intense Plex είναι ιδανική όμως και σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί τα συστατικά της εισχωρούν στην τρίχα και την επιδιορθώνουν.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα περιποίησης μαλλιών του Syoss;

Η νέα σειρά Intense Plex γιατί καταφέρνει να επανορθώσει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα αφήνει πραγματικά απαλά, λαμπερά και πολύ πιο δυνατά. Το σαμπουάν και το conditioner είναι must στο λούσιμο, αλλά μ’ αρέσει να εφαρμόζω το σέρουμ κάθε πρωί στις άκρες των μαλλιών για έξτρα λάμψη και ενυδάτωση.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Kiyoko και την πηγή έμπνευσής της για τα μαλλιά, επισκεφθείτε το Kiyoko Odo (syoss.gr) .

Kiyoko Odo, ποια είναι τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα μπάνιο; appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ