Εγκαινιάστηκε το Λαογραφικό Μουσείο Παλαιοχωρίου στον Δήμο Μουζακίου

21d4d47a-6569-43ab-849a-25af74cb1874

Τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου Παλαιοχωρίου, πραγματοποιήθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία και με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχωριτών “Άγιος Δημήτριος”

Σκοπός της δημιουργίας του Μουσείου είναι η διάσωση και η προβολή του πολιτιστικού πλούτου του χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, οι Αντιδήμαρχοι Μουζακίου  κ.Καραμπέκου Μαρία, η κ. Λίνα Αγγελάκη και ο κ. Κώστας Σκρέτας, οι βουλευτές της Ν.Δ κ. Ασημίνα Σκόνδρα και κ. Τέλης Σπάνιας, ο Πρόεδρος Παλαιοχωρίου κ.Παναγιώτης Νίκου καθώς και οι κάτοικοι του χωριού.

«Όταν οι φορείς των τοπικών κοινωνιών συνεργάζονται μπορούν να επιτύχουν θαύματα. Εμείς ως διοίκηση του Δήμου θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες που αναβαθμίζουν τον πολιτισμό του τόπου μας. Οφείλω να αποδώσω τα εύσημα σε όλους τους φορείς του Παλαιοχωρίου, τον Πατέρα Χρήστο, τον πρώην πρόεδρο της ΔΚ κ. Σακκά, τον νυν Πρόεδρο κ.Νίκου, τα πρώην και νυν μέλη του τοπικού συμβουλίου και ιδιαίτερα τον δραστήριο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.Μπάδρα και τα μέλη του συλλόγου που όλοι μαζί συνέβαλαν για να δημιουργηθεί αυτό το υπέροχο μουσείο», δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ