Δίκη Τραμπ: Στενό μαρκάρισμα στη Στόρμι Ντάνιελς

Δίκη Τραμπ: Στενό μαρκάρισμα στη Στόρμι Ντάνιελς

Αφόρητη πίεση άσκησε στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς η συνήγορος του Ντόναλντ Τραμπ που με κατακλυσμό ερωτήσεων, ξεκινώντας από μια κοινή αφετηρία, προσπάθησε να πλήξει την αξιοπιστία της και να παρουσιάσει στοιχεία για το ότι τα χρήματα ήταν βασικό της κίνητρο στη δημοσιοποίηση της υπόθεσης. Χωρίς να ξεφύγει εκατοστό από την κεντρική υπερασπιστική γραμμή του πρώην αμερικανού προέδρου, επιχείρησε να εστιάσει σε ανακολουθίες στα λεγόμενα της Ντάνιελς σε σχέση με παλιότερες τοποθετήσεις της επαναλαμβάνοντας πολλές φορές: «Το κάνατε για τα χρήματα; Σωστά;». Και: «Η ιστορία σας έχει αλλάξει εντελώς, έτσι δεν είναι;». «Οχι, καθόλου. Εσείς προσπαθείτε να πείτε ότι άλλαξε», ήταν η απάντηση της Ντάνιελς, που είπε επίσης ξανά και ξανά: «Ηθελα να βγει η αλήθεια στο φως».

Τα χρήματα

Η δικηγόρος του Τραμπ, Σούζαν Νέκλις, ζήτησε από την Ντάνιελς να εξηγήσει γιατί δεν δημοσιοποίησε την ιστορία της πριν από τις εκλογές του 2016, αν πραγματικά ενδιαφερόταν να αποκαλύψει την αλήθεια και γιατί αντ’ αυτού επιδίωξε να πληρωθεί. «Ποτέ δεν ζήτησα χρήματα από κάποιον συγκεκριμένα. Ζήτησα χρήματα για να πω την ιστορία μου», είπε η Ντάνιελς. Στην πολύωρη εξέταση της Ντάνιελς, την Τρίτη και χθες, η συνήγορος του Τραμπ έκανε αντιπαραβολή της κατάθεσης της μάρτυρος με εκδοχές της ιστορίας που έχει δώσει σε συνεντεύξεις της και άλλες αναφορές της στην υπόθεση στη διάρκεια περασμένων ετών.

Μάλιστα η Νέκλις επιστράτευσε κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να συμβάλει στο να πλήξει την αξιοπιστία της Ντάνιελς, θίγοντας τις μεταφυσικές της αναζητήσεις και το γεγονός ότι για ένα διάστημα είχε εργαστεί ως πνευματίστρια. «Κερδίζατε χρήματα ισχυριζόμενη ότι μπορείτε να μιλήσετε με τους νεκρούς;», τη ρώτησε. Σε άλλο σημείο της είπε: «Κατασκευάσατε όλη αυτή την ιστορία, σωστά;» και προσπάθησε να επισημάνει κάποιες ανακολουθίες. «Εχετε πει ότι δεν φάγατε το βράδυ που κάνατε σεξ με τον Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά σε μια συνέντευξη του 2011 δηλώνατε: «Καταλήξαμε να έχουμε δείπνο στο δωμάτιο. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι παραγγείλαμε»». Ακόμη της «υπενθύμισε» ότι σύμφωνα με την κατάθεσή της ήταν ο σωματοφύλακας του Τραμπ που την είχε προσκαλέσει σε δείπνο με τον πρώην πρόεδρο, ενώ στη συνέντευξη του 2011 είχε πει πως ήταν ο ίδιος ο Τραμπ. Επεσήμανε ακόμη σημεία που αφορούσαν την περιγραφή της επίμαχης νύχτας στη σουίτα. Σε παλιότερη συνέντευξή της έλεγε: «Οταν βγήκα από την τουαλέτα, καθόταν στο κρεβάτι και με κάλεσε δίπλα του. Τότε είπα «ουφ, πάμε» και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Πραγματικά δεν ξέρω καν γιατί το έκανα, αλλά θυμάμαι ότι ενώ κάναμε σεξ, σκεφτόμουν «Σε παρακαλώ μην προσπαθήσεις να με πληρώσεις. Αν όμως το έκανες στοιχηματίζω ότι θα έδινες πολλά»».  Στο δικαστήριο, η Ντάνιελς διατείνεται ότι αιφνιδιάστηκε και ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τις λεπτομέρειες για το πότε έκαναν σεξ. Στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις της δικηγόρου η Ντάνιελς απαντούσε γρήγορα χωρίς να δείχνει να επηρεάζεται και χωρίς να παραδέχεται τυχόν ασυνέπειες. Δεν ενοχλήθηκε ακόμη κι όταν η Νέκλις της είπε πως θα μπορούσε να φτιάξει μια καλή ιστορία για τη συνεύρεσή της με τον Τραμπ ακριβώς λόγω της μεγάλης εμπειρίας της στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων. «Εχετε μεγάλη εμπειρία στο να κάνετε τις ψεύτικες ιστορίες για το σεξ να φαίνονται αληθινές», της είπε. Εστίασε επίσης σε όλες τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που είχε η Ντάνιελς από τότε που δημοσιοποίησε τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Εχετε πει ψέματα ή την αλήθεια για τον κ. Τραμπ;», ρώτησε τη Στόρμι Ντάνιελς η εισαγγελέας. «Την αλήθεια», απάντησε.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ