Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νέο της σύντροφο Γιώργο Ζώη

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νέο της σύντροφο Γιώργο Ζώη

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε στην Πράγα για τις πασχαλινές της διακοπές. Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» ταξίδεψε δίπλα στο νέο της σύντροφο Γιώργο Ζώη, όπως πρόδωσε και μια από τις αναρτήσεις της στα stories που ανέβασε στο Ιnstagram.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι, με τους ίδιους να κρατούν χαμηλό προφίλ απέναντι στα social media.

Στο τέλος του περασμένου έτους, έγινε γνωστή η είδηση για το χωρισμό της ηθοποιού με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση, με τον οποίο η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη υπήρξε ζευγάρι για χρόνια.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πριν από μερικούς μήνες: «Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει».

Το νέο ταξίδι της ηθοποιού στην Πράγα επιβεβαίωσε τη σχέση του ζευγαριού. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη θέλοντας να μη προκαλέσει σχόλια για τη νέα της σχέση, προτίμησε να φωτογραφήσει από απόσταση το Γιώργο Ζώη, δημοσιεύοντας στιγμιότυπο στο δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ