“Σε σημείο μηδέν η Θεσσαλία” σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Exif_JPEG_420

“Οκτώ μήνες μετά την καταστροφή από τις πλημμύρες η Θεσσαλία εξακολουθεί και βρίσκεται στο σημείο μηδέν”. Τα παραπάνω τονίστηκαν στη συνέντευξη τύπου των βουλευτών Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κ.κ. Βασίλη Κόκκαλη από τη Λάρισα και Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου από την Μαγνησία, που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λάρισα. Στη συνέντευξη παρουσιάστηκε και βιντεοσκοπημένο μήνυμα της βουλευτού Τρικάλων κας. Μαρίνα Κοντοτόλη, η οποία δεν μπόρεσε να παραστεί στη συνέντευξη.

Οι κ.κ. Κοκκαλης και Μεικόπουλος, παρουσίασαν επιγραμματικά τα προβληματα στους νομούς της Θεσσαλίας, τονίζοντας ότι  η πραγματικότητα διαψεύδει τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών. Επίσης παρέθεσαν  σειρά ερωτημάτων – διαπιστώσεων, όπως για παράδειγμα ότι πλημμυροπαθείς δεν έχουν λάβει ακόμα αποζημιώσεις της πρώτης αρωγής, την καθυστέρηση στην αποκατάσταση των υποδομών κ.α.

Ο βουλευτής Λάρισας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της διαχείρισης του νερού με τη ψήφιση του νόμου για τη δημιουργία Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης ως Α.Ε.

Από την πλευρά του ο κ. Μεικόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα στο νομό Μαγνησίας, υποστηρίζοντας, ότι βασικές υποδομές του Νομού και ιδιαίτερα της πόλης του Βόλου είναι ακόμη κατεστραμμένες. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο λιμάνι του Βόλου, τονίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των ζημιών, αφού -όπως τόνισε χαρακτηριστικά- το βασικό αναπτυξιακό εργαλείο της Μαγνησίας δεν μπορεί να επιτελέσει τον βασικό του σκοπό.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ